Er du en av våre nye juniorkokker?

Bor du i Bydel Sagene, går du på ungdomsskolen og liker å lage mat?  Vil du lære noe nytt og spennende etter skoletid, gjøre noe som er verdifullt for andre OG få betalt samtidig? Da er kanskje Juniorkokk noe for deg! Sagene IF skal nemlig i samarbeid med Geitmyra matkultursenter for barn og med støtte fra bydelen utdanne 12 juniorkokker. Som juniorkokk får du muligheten til å bli skikkelig god til å lage sunn og næringsrik mat som smaker digg og i tillegg får du en liten deltidsjobb med å lage mat til alle på Sagene IF Etter skoletid! Les mer under. 

For å søke må du:

  • Gå i 8.-10. klasse
  • Være bosatt eller gå på skole i Bydel Sagene
  • Være veldig interessert i matlaging – eller ha et ønske om å bli flink til å lage mat
  • Kunne gå på kurs/opplæring tirsdag og torsdag ettermiddag i uke 38, 39 og 41

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper, som en del av jobben får du opplæring på Geitmyra matkultursenter for barn. 

 

Etter kurs/opplæring vil du få jobb med å lage mat på Etter skoletid for ungdom på klubbhuset. Arbeidstiden vil være fra du er ferdig på skolen og til kl. 18 en dag i uka. 

 

Send en søknad til etterskoletid@sageneif.com hvor du forteller hvorfor akkurat du bør få denne jobben! Søknadsfrist: 10. september

 

Juniorkokk på Etter skoletid er et samarbeid mellom Sagene IF, Geitmyra matkultursenter for barn og Bydel Sagene. Geitmyra bidrar med kompetanse og opplæring/kursing. Bydel Sagene finansierer prosjektet gjennom støtteordningen bærekraftig ungdomsarbeid. Sagene IF takker Geitmyra og bydelen for samarbeid og støtte! 

 

Foto: Ringsaker kommune

0
Feed