Dugnad på Norway cup!

Sagene IF fotball skal jobbe dugnad på Norway cup fom fredag 29. juli tom søndag 7. august. Dugnaden handler om å være vertskap på Bjølsen skole der en rekke klubber og lag skal bo, og overskuddet går i sin helhet til fotball. Vi mangler fremdeles noen vakter, så spillere og foreldre i fotball oppfordres til å sette seg opp på en ledig vakt. På våre nettsider kan du både melde deg på dugnaden og lese all praktisk info. Velkommen til en hyggelig dugnad med Stjerner i striper!

 

VAKTLISTEN

Du finner vaktlisten til dugnaden her.

 

Vi mangler fremdeles noen vakter, så spillere og foreldre i fotball oppfordres til å sette seg opp på en vakt i vaktlisten som står tom. Du må skrive deg inn på den fanen i arket som er merket med den dagen og datoen du ønsker å jobbe. 

 

Har du satt deg opp på en vakt, men glemt når, så finner du også ut av det ved å kikke i vaktlisten. 

 

OPPGAVER

Vi skal være vertskap for Norway cup på Bjølsen skole. Det betyr at vi blant annet skal hjelpe klubbene og lagene som bor på skolen med ting de lurer på, servere frokost og rydde bort frokost, passe på at brannrutiner og ordensregler overholdes og håndheves, holde orden og fylle på papir og såpe på toalettene, ha kontakt med Norway cup osv.  

 

En av våre dugnadssjefer vil være tilstede hele tiden, det betyr at du fint kan sette deg opp som vaktleder selv om det høres skummelt ut, du får hjelp og vi er der sammen med deg. 

 

Du finner en detaljert beskrivelse av hva vaktene skal gjøre de enkelte vaktdagene på dugnaden i fanen som heter "Vaktinstruks" her. 

 

HA MED OG PÅ

  • Ta på det vanlige klær og sko som funker å jobbe i. 
  • Ta med deg matpakke og drikke.

SPØRSMÅL

Det er Ragnhild Dahl som vil være ansvarlig for gjennomføringen av dugnaden på Bjølsen skole.

Har du spørsnål eller beskjeder til Ragnhild, så når du henne på epost eller på telefon 97648456, epost og sms er best. 

 

VELKOMMEN! 

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN TIL ALLE SOM STILLER OPP! 

Å husk! Frivillig arbeid gjør deg lykkeligere! 

 

0
Feed