BLI MED PÅ ALLIDRETT/TURN!

Sagene IF har allidrett for barn 3 - 5 år og turn for barn 6- 10 år. Allidrett/turn handler om å lære seg grunnleggende motoriske ferdigheter gjennom lek og øvelser! Aktiviteten ledes av en turninstruktør fra Sagene IF, med hjelp fra foreldrene. Høsten 2020 starter alle våre allidrett/turn grupper opp i uke 36. Vi har plass til både gamle og nye medlemmer! Les mer under. 

Allidrett - For små stjernene i striper!

Sagene IF har allidrett for små barn i alderen 3 og 5 år. En kan starte året en fyller 3 år, og være med til skolestart. Allidretten for denne gruppen handler om lek og moro der alle får være med. En fokuserer ikke så mye på spesifikke idretter, men øver på grunnleggende motoriske ferdigheter (hoppe, hinke, løpe, kaste, rulle..) gjennom forskjellige leker og øvelser. Det er egne grupper for 3-åringene og for 4- åringene.  For 5- åringene har vi 5-års klubb som er mye av det samme som allidretten, men her skal vi minst 1 gang i måneden prøve en av klubbens idretter. Aktiviteten ledes av 2 instruktører fra Sagene IF, foreldrene må være med å hjelpe til. 

 

Turn - For de litt større stjernene i striper!

Sagene IF har turn for litt eldre barn i alderen 6-10 år. En kan starte det året en begynner på skolen, og være med til en går ut av 4. klasse. I denne gruppa fokuserer vi litt mer på turn og turnøvelser, men det er fremdeles mye lek og fokus på grunnleggende motoriske ferdigheter. Høsten 2020 har vi to grupper for barn 6-8 år, og vi starter en ny gruppe for barn 9-10 år. Turn passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Turn passer også godt for barn som har gått på allidrett en stund, men som ikke helt har bestemt seg for annen idrett enda. Aktiviteten ledes av 2 instruktører fra Sagene IF, foreldrene må være med å hjelpe til. 

 

Påmelding og priser

Det koster 750 kr pr semester å være med. Du får faktura på e-post av Sagene IF etter oppstart. Ta kontakt med vår allidrettsleder om du har utfordringer med å betale treningsavgiften, så finner vi en løsning på det sammen "ALLE SKAL MED".

  • Du finner oversikt over allidretts- og turngruppene du kan melde deg på her.
  • Du finner all informasjon om hvordan du melder deg på her. 

 

Mer info om allidrett.....

 

Etter en lang Koronapause gleder vi oss veldig til å se igjen alle dere som har vært med oss før! Vi håper også på å se mange nye fjes som har lyst til å være med! 

 

Velkommen!

0
Feed