Åpning av tennisbanene på Voldsløkka!

Etter en lang vinter har vi nå ledelig åpnet de flotte tennisbanene på Voldsløkka! Vi åpner banene for spill 31. mars, da åpner vi også opp Matchi for booking av tider. Banene er åpne og gratis for alle, og har nær 5000 brukere! For at det skal fungere, så er det svært viktig at alle spillere følger våre baneregler! Vi ønsker gamle og nye tennisspillere velkommen til Voldsløkka! Les mer under. 

 

Du finner all info om Voldsløkka tennisbaner her! 

Booking av tid - Matchi! 

For å bruke banene må du booke tid i Matchi. Med Matchi kan du logge deg inn og booke tider via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser samt apper for iOS og Android. Alt du trenger å gjøre er å registrere en bruker, så er du klar til å booke. Du blir ikke medlem av Sagene IF tennis ved registrering. Matchi er gratis å bruke og det vil fremdeles være gratis å bruke banene. Det er lagt inn regler i systemet som gjør at det ikke skal gå an for noen få å booke all tid. Du kan booke tid innenfor sommersesongen (fram til 31.10) og innenfor åpningstidene man - søn kl. 6- 22. Det er kun deg selv og administrator i Sagnene IF som har tilgang til den infoen du legger inn ved registrering og som kan se ditt navn på en booking (for alle andre står det bare "opptatt"). Målet med å innføre Matchi er at flest mulig skal få spille, og at mest mulig at tiden på banen benyttes. Når du bruker Matchi kan du også booke tider på en rekke andre tennisbaner som bruker samme system. 

 

Du kan lese mer om Matchi her. 

 

Slik kommer du i gang med Matchi! 

 • Registrer en bruker i Matchi her.
 • Logg deg inn og book tider på Voldløkka tennisbaner sin side på Matci her.
 • Les og følg reglene under. 

Bruk av banene - Regler!

Det er meget viktig for Oslo kommune (eier av anlegget) og for Sagene IF (drifter anlegget) at banene er åpne og gratis for alle og at flest mulig får spille.
Banene skal være et reelt lavterskeltilbud i tennis for alle, det er vårt mål for driften av banene og for vår tennisklubb. 

For å få til dette er vi avhengig av at alle følger våre baneregler under. Det henger oppslag om disse på alle banene og de er publisert både på Matchi og på våre nettsider. Spillere som ikke følger reglene kan bli utstengt fra å bruke banene. 

 

Baneregler! 

 1. Spillere som har booket tid i Matchi har rett på tiden, de må kunne vise bookingen i Matchi.
 2. Bane kan bookes tidligst 2 dager i forkant, det kan kun bookes én tid/bane om gangen.
 3. Tid som ikke brukes må avbookes senest 2t før, brudd fører til at tilgang til booking sperres.
 4. Bookede baner/tomme baner der spillerne ikke har møtt opp, kan bruks av alle fom 5 min over hel.
 5. Kommersiell aktivitet er forbudt! Brudd fører til at tilgang til booking sperres.
 6. Spilletiden er totalt 1t (60 min), inkl. kosting/rydding!
 7. Alle må rydde, kaste søppel og koste banen etter bruk.
 8. Banene skal kun brukes til tennis.
 9. Det er ikke tillatt med sko som ødelegger dekket.
 10. Der forbudt med hundelufting på banene.
 11. Meld fra ved feil og mangler på banene. 

Sagene IF klubbhus! 

Du finner Sagene IFs klubbhus rett ved banene, og her kan du låne toalett og handle i kiosken i åpningstidene (man - fre 16- 22, lø og søn 10- 18). 

 

Sagene IF tennis!

Sagene IF er en ung tennisklubb som foreløpig kun har aktivitet for barn og unge ungdommer. Klubben har sin hjemmebane på Voldsløkka tennisbaner og har alle sine treninger her. Disse tidene er låst i Matchi og der ikke an å booke disse. Du finner tidene i informasjonen om banen vi har lenket til over. Banr og ungdom som har lyst til å prøve seg på tennis, kan ta kontakt her. 

 

Velkommen til Voldsløkke tennisbaner! 

 

Ta kontakt med oss ved spørsmål eller ved feil/mangler på anlegget. 

 

MVH Sagene IF tennis

0
Feed