VELKOMMEN TIL SAGENE IF INNEBANDY!

På denne siden finner du informasjon om Sagene IF innebandy. I menyen til venstre (nedtrekksmenyen på mobil) ligger info om klubben. Under kan du lese nyheter og følge oss på Facebook og Instagram! Info om medlemskap (innmelding, utmelding, priser, nyte/ yte....) ligger her.
 
 
 
 
 
 

NYHETER

Elitelaget søker ny trener!

14.05.2019 13:40
Sagene IF sitt damelag er en sammensveiset gjeng som kan vise til gode resultater i eliteserien de siste årene. Nå trenger de ny trener. Er det deg? Vi ser etter en trener som brenner for inneband...
Les mer

Juniorlagene søker nye spillere!

18.04.2019 21:25
Vi søker nye spillere til alle våre lag for barn og ungdom! Sagene IF holder til i Bjølsenhallen, vi har dyktige trenere og et godt miljø. Alle er velkommen til å bli med! Les mer under.
Les mer

Elitelaget inviterer til Tryout!

18.04.2019 20:58
Vårt elitelag for damer inviterer til Tryout! Er du sulten på nye utfordringer og vil prøve deg i eliteserien? Møt opp mandag 6. mai kl. 19- 20.30 i Bjølsenhallen for tryout. Les mer under.
Les mer

Seniorlagene søker nye spillere!

18.04.2019 21:05
Senioravdelingen i innebandy søker nye spillere til alle våre lag! Vi har lag på alle nivå, har et godt sosialt miljø, og holder til sentralt i Oslo. Les mer under.
Les mer

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

#SAGENEINNEBANDY

Bli medlem her!

Sagene IF nyhetsbrev!

Min idrettGlemt brukernavn/passord?

En viktig samarbeidspartner!