Fotball Fritids Ordningen (FFO)

Om FFO

Fotball Fritids Ordningen (FFO) er et tilbud om fotballaktivitet etter skoletid for ungdom født 2009- 2003. FFO vil holde til i klubbhuset på Voldsløkka, og bruke anleggene i idrettsparken. Deltakerne på FFO får mat og leksehjelp når de kommer fra skolen, samt minst 1,5 time med fotballaktivitet i regi av våre dyktige trenere Pak Ling Li og Fabian Ambrose. Vi tilbyr FFO mandag - torsdag kl. 14- 17. Man kan melde seg på 2 eller 4 dager pr uke. FFO vil følge skolekalenderen, så det vil ikke være FFO når skolen har fri. FFO samarbeide tett med Etter skoletid tilbudet (EST). Det blir felles opplegg for mat/ måltid og lekselesing (alt som foregår innendørs i klubbhuset).
Alle er velkommen uansett nivå!

Tid og sted:
  • Det blir FFO mandag - torsdag kl. 14- 18.
  • Oppmøte på Sagene IFs klubbhus på Voldsløkka, treningene foregår på Bjølsen kunstgress.
Ta med
  • Innesko/sokker/tøfler
  • Treningstøy tilpasset dagens vær.
  • Drikkeflaske.
Ledere og trenere
  • Pak Ling Li er leder og trener for FFO. Du når ham på epost rekrutteringsleder@sageneif.com, og på telefon 45439002.
  • Fabian Ambrose er trener på FFO. Du når ham på telefon 91594390.
  • 2 dager pr uke: 945 kr pr mnd i 10 mnd pr skoleår.
  • 3 dager pr uke: 1100 kr pr mnd i 10 mnd pr skoleår.
  • 4 dager pr uke: 1256 kr pr mnd i 10 mnd pr skoleår.
  • Betalingfri juli og august.
I Sagene IF er det slik at alle skal få være med uansett økonomi. Har du en ungdom som gjerne vil være med, men du vil slite med å betale? Da vil vi gjerne at du tar kontakt med Pak (leder FFO) eller Vibeke (daglig leder), så finner vi en løsning på det sammen.

Påmelding og betaling
  • Du melder deg på for resten av skoleåret 2019/2020, dvs fom 1. november 2019 tom skoleslutt juni 2020.
  • Vi bruker systemet Superinvite til påmelding og betaling. Her melder du på ungdommen og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort. Videre betaler/trekkes du samme sum automatisk den 1. i hver måned fra det kortet du la inn fom november 2019 tom juni 2020 eller ungdommen meldes av FFO.

Vår filosofi*

FFO skaper bevegelsesglede: FFO sine pedagogiske stikkord: FFO skaper gode vaner:
- Varierte/nye aktiviteter - Se og bli sett - Godt kosthold
- Stimulere til mer aktivitet - Gi og ta ansvar - Lekselesing