FotballFritidsOrdning (FFO)

Sagene IF ønsker å gi ungdom født 2009 - 2003 et tilbud om fotballfritidsordning (FFO) etter skoletid mandag - torsdag kl. 14- 17.

Det er i første omgang et gratis tilbud fom uke 34 og ut oktober 2019, da dette er et prøveprosjekt. Greier vi å få nok påmeldte etter perioden, så vil vi fortsette med FFO gjennom hele skoleåret. Da vil det koste penger.

FFO vil holde til i klubbhuset på Voldsløkka, og bruke anleggene i idrettsparken. Vi vil tilby ungdommene som deltar på vår FFO lek og aktiviteter, mat og frukt når de kommer fra skolen, og leksehjelp ved behov.

Alle er velkommen uansett nivå!
Våre aktiviteter vil være varierte, det blir minst 1,5 time organisert aktivitet hver dag.
Du kan lese vår filosofi under.

Vi ønsker å tilby FFO mandag - torsdag kl. 14- 17, en må melde seg på 2- 4 dager pr uke. FFO vil følge skolekalenderen, så det vil ikke være FFO når skolen har fri.

Du kan melde deg på her.
Du melder deg da kun på gratisperioden fom uke 34 og ut oktober.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med Pak Ling Li

Vår filosofi*

FFO skaper bevegelsesglede: FFO sine pedagogiske stikkord: FFO skaper gode vaner:
- Varierte/nye aktiviteter - Se og bli sett - Godt kosthold
- Stimulere til mer aktivitet - Gi og ta ansvar - Lekselesing