Voldsløkka kunstisbane ny

Voldsløkka kunstisbane er helt ny, banen åpnet for publikum vinteren 2017/18. Vinteren 2018/19 står også klubbhus med kiosk, varmestue, toaletter og garderober klart. Sagene IF har driftsansvaret for Voldsløkka kunstisbane og Sagene IF bandy spiller sine hjemmekamper her. Banen ligger langs Stavangergata, mellom Margarinfabrikken barnehage og Oslo Skatehall. Under finner du nyttig info om banen.

Om Voldsløkka kunstisbane

Veibeskrivelse:
  • Adresse: Stavangergata, se kart under/ til høyre.
  • Parkering: Kun gateparkering, anbefaler kollektivt.
  • Kollektivt: Buss 37 / 54 til Bjølsen, T- bane til Nydalen.
Kontaktinfo:
Klubbhuset:
  • I klubbhuset finner du kiosk, varmestue, toaletter og garderober.
  • Du kan bruke toaletter og varmestue gratis, ønsker du å skifte/ dusje i garderobene koster det 40 kr for voksne og 15 kr for barn.
  • Vi har skøyter og hjelmer til utlån, du kan kjøpe bandykølle og ball.
  • Vi sliper også skøyter, det koster 50 kr.
  • Du kan betale med kort, VIPPS og kontanter.

Sesongen:
Det vil være is på banen i perioden 1/11 - 10/3 hver år.

Organisert trening og kamper:
Det er organisert trening og kamper alle tider utenom i publikumstiden. Det er Oslo og Akershus Bandyregion som fordeler treningstider og setter opp kamper.
Publikumstider:
Banen er åpen for alle på følgende tider:
  • Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00-15.30
  • Fredag kl. 10.00-22.00
  • Lørdag kl. 10.00-14.00
  • Søndag kl. 10.00-16.00

Onsdager er isen stengt for vedlikehold. Preparering av isen skjer ellers jevnlig og varsles direkte på banen (NB: alle må forlate isen ved preparering!).

På kveldstid fredager og i helgene er banen delt i to, en halvdel til skøytegåing, den andre til spill med kølle og ball/puck.

Skolebesøk:
Alle skoler er velkommen til å bruke banen i publikumstiden på mandager, tirsdager, torsdager og fredager kl. 10.00-14. Dere trenger ikke si fra i forkant, bare å komme. Det koster ingenting.