Etter allidretten?

Sagene IF har åpne og gratis idrettsskoler i våre idretter for alle barn som begynner på skolen, les mer om det under.
Vi ønsker selvfølgelig at dere blir med videre i klubben etter at allidretten er over. Da anbefaler vi våre åpne og gratis idrettsskoler. Dette er et tilbud for alle nye førsteklassinger. Vi kjører skoler i alle våre idretter som har aktivitet for barn. Det er ingen påmelding, og bare å møte opp. Hvis en vil, kan en prøve flere aktiviteter. Idrettsskolene varer mellom 5 og 10 uker, og først etter at skolen er over må du bestemme deg for om du ønsker å være med fast og bli medlem av en idrett. Mot slutten av idrettskolen vil du få informasjon om veien videre, hvilke valg du har og hva et medlemskap i en idrett betyr på et foreldremøte. Målet med idrettsskolene er å gi alle barn i bydelen mulighet til å finne en aktivitet de trives med.