Garderobene

Det er 4 stk garderober i klubbhuset.
Det er inngang til garderobene direkte fra landhockeybanen, og fra foajeen ved resepsjonen/ kiosken.

Garderobetildeling

Det er to garderobeanlegg på Voldsløkka:
  1. Gamle Voldsløkka garderobe
    • Brukes av alle klubber/ lag som spiller kamper på Voldsløkka kunstgress (brukte), Bjølsen kunstgress, Bjølsenfeltet fotballbaner, Bjølsenfeltet rugbybaner og Voldsløkka sandvolleyballbaner.
    • Du finner info om Voldsløkka garderober her.
  2. Garderobene i klubbhuset
    • Brukes av alle Sagene IF sine avdelinger og lag.
    • Og av alle klubber/ lag som spiller kamper på Voldsløkka kunstisbane (Bandy), Voldsløkka landhockeybane og Voldsløkka tennisbaner skal bruke garderobene i klubbhuset.
    • Du finner info om garderobene under.

Nøkler

• Lagleder kan hente nøkkel til garderoben hos vakta i resepsjonen/ kiosken 30 min før kamp, bilnøkkel e.l må leveres inn som depositum.
  • Lagleder må levere nøkkelen tilbake til vakta i klubbhuset 30 min etter kamp, bilnøkkel e.l. returneres.

Bruk

• Norges Bandyforbund landhockeyseksjonen: Fri tilgang og egen nøkkel til garderobe 1 og 2 (nærmest kiosken).
  • Oslo og Akershus bandyregion: Alle lag i kretsens serier i bandy og landhockey har tilgang 30 min før/30 min etter kamp.
  • Oslo Rugbykrets: Alle lag i kretsens serier har tilgang 30 min før/30 min etter kamp.
  • Sagene IF: Sagene IF fotball, landhockey, rugby, bandy, sykkel og tennis har fri tilgang og egen nøkkel til garderobe 3 og 4.
  • Skoler og barnehager: Er velkommen til å bruke garderobene på dagtid før kl. 16 etter nærmere avtale med Sagene IF.

Hjemmelag og leietakere har ansvar for:
  • At ordensreglene for anlegget overholdes.
  • At garderobene er ryddet og ser OK ut etter bruk.

Verdisaker

• Verdisaker kan oppbevares i låsbare skap i gangen ved garderobene.
  • Det er plass til en sekk/ veske i skapene.
  • Du må ha med egen hengelås eller kjøpe dette i kiosken.
  • Det er ikke lov å oppbevare saker i skapene over natten, hengelåsen vil da bli klippet og innhold lagt i glemmekassen.

Garderobeavgiften

Generelt
Alle som trener fast eller spiller hjemmekamper på Voldsløkka, må betale garderobeavgift til Sagene IF. Det gjelder forbund, kretser og klubber. En får da tilgang til garderoben 30 min før til 30 min etter trening/ kamp. Garderobeavgiften må betales selv om en ikke bruker garderoben. Det er driftsavtalen Sagene IF har med Oslo kommune som regulerer dette, du finner denne her.

Priser
Det koster 300 kr pr seniorkamp, 150 kr pr aldersbestemt kamp, og 50 kr pr trening.
For klubber og kretser med egne avtaler, gjelder priser oppgitt i denne.

Fakturering
Hvor sendes fakturaene?
  • Til klubbens epostadresse oppgitt på nettsider eller hos særkrets/ forbund.
  • Til epostadressen oppgitt i egen avtale.
Når sendes fakturaene?
  • Faktura for våren sendes ut i starten av juli.
  • Faktura for høsten sendes ut i starten av november.