Utleie Bjølsenhallen

Lurer du på muligheten for å leie saler og rom i Bjølsenhallen? Under finner du informasjon om vår utleieaktivitet.

Utleie av Bjølsenhallen

Hverdager dagtid (kl. 8- 16): Utleie via Oslo kommune!
  • Det er Oslo kommune som drifter og leier ut hallen mandag - fredag kl. 8- 16.
  • Leietakere på dagtid har derfor en utleiekontrakt med Oslo kommune.
  • For mer info om ledige tider, leievilkår og priser ta kontakt med forvalter for Bjølsenhallen Jørn Gundersen, tlf: 91569085
Hverdager kveldstid (kl. 16- 22.30): Ingen utleie!
  • Mandag - fredag kl. 16- 22.30 er det kun idrettslag og bedriftsidrettslag som har søkt og fått treningstid av sin særkrets som kan trene i hallen.
  • Idrettslag som leter etter tid i en hall bes ta kontakt med sin særkrets.
  • Bedrifter som ønsker tid bes ta kontakt med Oslo bedriftsidrettskrets.

Sagene IF leier ut i helger og ferier!

Sagene IF leier ut Bjølsenhallen i helger og ferier.
  • Med helger menes lørdag (kl. 9- 18) og søndag (kl. 10- 20).
  • Med ferie mener skoleferien om sommeren, hele påskeuka og hele juleferien.
  • Vi leier kun ut til idrettsaktivitet, ikke til bryllup, fester eller messer.
  • Det er mulig å leie alle rom/saler i hallens åpningstider, og garderobefasiliteter er inkludert i leien.
  • Du finner ledige tider til utleie i våre banekalendere her.
  • Det er en frivillig vakt i hallen fra Sagene IF innenfor åpningstidene som hjelper deg med praktiske spørsmål.

Vilkår

• Våre utleievilkår.
  • Leietaker plikter å sette seg inn i hallens ordensreglement og brannrutiner, som du finner her.

Priser

• Bjølsen match (stor sal med tribuner): 250 kr pr time for idrettslag, 650 kr pr time for andre aktører.
  • Bjølsen øvre (Stor sal uten tribuner): 200 kr pr time for idrettslag, 600 kr pr time for andre aktører
  • Bordtennissalen: 150 kr pr time for idrettslag, 550 kr pr time for andre aktører
  • Kampsportsaler: 150 kr pr time for idrettslag, 550 kr pr time for andre aktører
  • Møterom: 150 kr pr time for alle.

Utleieforespørsler

Ønsker du interessert i å leie sale/ rom i Bjølsenhallen?
Fyll ut og send inn skjema for utleieforespørsel under.
Ved spørsmål, ta kontakt med oss.