Bli med!

Foreløpig er Sagene IF Quidditch et tilbud for voksne fra 16 år. Alderspennet i laget strekker seg fra 20 til 36 år. Quidditch laget er åpent for alle kjønn ettersom vi spiller med blanda lag. Alt du trenger for å bli med er treningstøy og gode sko for løping. Fotballsko og tannbeskytter anbefales, men ikke påbudt for spill i Norge. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring for å bli med på laget, vi har heller ikke uttak for å komme med.

Har du lyst til å prøve? Send en melding til facebook siden vår eller send en e-post til  lederquidditch@sageneif.com

Høsten 2020 før snøen kommer trener vi på Voldsløkka annenhver lørdag. Neste trening er lørdag 26 september. Da arrangerer vi introtrening for nye spillere. Info om treningen finner du på facebook siden vår.

Vi er også på Facebook med siden Sagene IF Quidditch. Her finner du oppdatert informasjon om treningstider og du kan sende oss en melding om det er noe du lurer på.

Sagene IF Quidditch ledes av Elisabeth Ingeberg Jørstad, og trenes av Kai Haugen Shaw. Begge har lang fartstid i sporten og spiller på det norske landslaget. Ønsker du å vite mer om bakgrunnen for quidditch kan du sjekke ut om quidditch siden vår.