Bli med!

Sagene IF Quidditch er et tilbud for ungdom og voksne fra 16 år og oppover. Alderspennet i laget strekker seg fra 20 til 36 år og er åpent for alle kjønn ettersom vi spiller med blanda lag. Vi stiller med utstyr til treningene og du trenger kun å ha treningstøy og gode sko for løping. Fotballsko og tannbeskytter anbefales, men er ikke påbudt for spill i Norge. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring for å bli med på laget, vi har heller ikke uttak for å komme med. Vi har ofte introtreninger på høsten, men det er mulig å bli med når som helst i løpet av sesongen. 

Har du lyst til å prøve? Send en melding til facebook siden vår eller send en e-post til  lederquidditch@sageneif.com

Sommeren 2021 trener vi på Voldsløkka gresset lørdager 13:00-15:00 og tirsdager 18:00-20:00. Utenom treninger finner vi også på mye sosialt som teltur, Eurovision fest, brettspillkveld eller mat og drikke på sagene cafe etter trening. 

Sagene IF Quidditch ledes av Elisabeth Ingeberg Jørstad, og trenes av Kai Haugen Shaw. Begge har lang fartstid i sporten og spiller på det norske landslaget. Ønsker du å vite mer om bakgrunnen for quidditch kan du sjekke ut om quidditch siden vår.