rugby

VELKOMMEN TIL
SAGENE IF HÅNDBALL

På denne siden finner du informasjon om Sagene IF Håndball.

LAG & TRENINGSTIDER

Her finner du oversikt over de ulike lagene vi har i Sagene If Håndball.

KAMPER & TURNERINGER

Her finner du oversikt over kamper og turneringer

HJEMMEBANE & ANLEGG

Her finner du informajon om vår hjemmebane og våre anlegg

MEDLEMSKAP & PRISER

Her finner du oversikt over medlemskap i Sagene If Håndball og hva det koster

HÅNDBALLUTVALGET

Sagene If Håndball ledes av håndballutvalger. Her finner du informasjon om hvem det er og hva de jobber med.

Her finner du nyttige lenker.

Litt om oss

Sagene IF håndball er en helt ny håndballklubb

Selv om vi hadde et damelag i håndball rette etter krigen, startet vi opp med håndball høsten 2020 og holder til i Bjølsenhallen nesten midt i Oslo. Vi spiller håndball fordi det er gøy og alle er velkommen til å bli med. Våre drakter har svarte og hvite striper, og klubbens motto er derfor "Stjerner i striper"!

Våre lag

Foreløpig har vi 7 lag for barn, ett blandet gutte- og jentelag, 3 jentelag og 3 guttelag. Trenerne våre er foreldre som har spilt håndball selv og bidrar frivillig, samt ungdommer som også spiller selv og som får noe betalt. Hvert lag har også en lagleder, dette er også foreldre som bidrar frivillig.

Treningstider

Vi trener på mandager i Bjølsenhallen (matchbanen) kl. 16.30- 19.30.

De yngste trener først, så de eldre. Vi har også treningstid på tirsdager for noen av lagene våre.

Kommunikasjon

Vi kommuniserer med medlemmene våre via appen Spond.
Er du med på et av våre lag og trenger tilgang til laget i Spond, snakk med din
trener/lagleder, eller ta kontakt med oss: post@sageneif.com, 22230100- tas 3

Håndballskolen

Hver høst (fra første uka i september) kjører vi gratis håndballskole for alle barn 6- 12 år som har lyst til å prøve håndball. Vi vil legge ut informasjon om det som nyhetssak på forsiden av disse sidene ila sommeren
2023.

Medlemskap og priser

Barn som blir med videre etter håndballskolen, blir medlemmer av Sagene IF håndball. Da må man betale 100 kr for å være med fram til jul.
Deretter koster det 945 kr pr år å være med (420 kr i medlemsavgift, og 525 kr i treningsavgift).Faktura for medlemsavgift kommer i januar, faktura for treningsavgift kommer i april.