Hva er allidrett/turn?

Allidrett - For små stjernene i striper!

Sagene IF har allidrett for små barn i alderen 3 og 5 år. En kan starte året en fyller 3 år, og være med til skolestart. Allidretten for denne gruppen handler om lek og moro der alle får være med. En fokuserer ikke så mye på spesifikke idretter, men øver på grunnleggende motoriske ferdigheter (hoppe, hinke, løpe, kaste, rulle..) gjennom forskjellige leker og øvelser. Det er egne grupper for 3-åringene og for 4- åringene.  For 5- åringene har vi 5-års klubb som er mye av det samme som allidretten, men her skal vi minst 1 gang i måneden prøve en av klubbens idretter.

Turn - For de litt større stjernene i striper!

Sagene IF har turn for litt eldre barn i alderen 6-10 år. En kan starte det året en begynner på skolen, og være med til en går ut av 4. klasse. I denne gruppa fokuserer vi litt mer på turn og turnøvelser, men det er fremdeles mye lek og fokus på grunnleggende motoriske ferdigheter. Høsten 2020 har vi to grupper for barn 6-8 år, og vi starter en ny gruppe for barn 9-10 år. Turn passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Turn passer også godt for barn som har gått på allidrett en stund, men som ikke helt har bestemt seg for annen idrett enda.

Felles for allidrett og turn

Aktiviteten i alle våre grupper i allidrett og turn er drevet avinstruktører fra Sagene IF, med hjelp av foreldrene.

Alle barna må ha med en av sine foreldre/ en voksen som er tilstede på hele treningen.

Det er fint om dere har på/med dere treningstøy, innesko og vannflaske. Anbefaler også at dere har med frukt til etter treningen.

Det koster 750 kr pr semester å være med (2020). Du får faktura på e-post av Sagene IF etter oppstart. Ta kontakt med Allidrettsleder om du har utfordringer med å betale treningsavgiften, så finner vi en løsning på det sammen "ALLE SKAL MED"

Du finner all informasjon om grupper og påmelding her.

Har du spørsmål om allidrett, ta kontakt med vår allidrettsleder Pak. Du finner kontaktinfo her.

Velkommen!