VELKOMMEN TIL SAGENE IF ALLIDRETT/TURN!

Velkommen til allidrett/turn!

UTSATT OPPSTART PGA CORONA! NY OPPSTART I UKE 37!

Alle barn 3-5 år er velkommen til å bli med på allidrett, og alle barn 6- 10 år er velkommen til å bli med på turn!

Høsten 2020 starter alle våre allidrett/turn grupper opp i uke 36 (UTSATT OPPSTART PGA CORONA! NY OPPSTART I UKE 37!) (første uka av september). Du finner info om medlemskap, innmelding og priser her.

På disse sidene finner du informasjon om allidretten i Sagene IF:

Medlemskap i Sagene IF!

Når du melder på ditt barn på allidrett, så blir barnet medlem av Sagene IF. Du finner nyttig info for våre medlemmer her. Som medlem av klubben får du et nyhetsbrev på epost en gang pr måned, og du kan benytte deg av alle våre medlemsfordeler.

Det er viktig å huske på at du må melde ut ditt barn hvis han/ hun slutter på allidrett. Det gjør du enten i Min idrett eller ved å sende en epost til allidrettsleder.

Spørsmål og kontakt!

Pak Ling Li er leder for allidrett/turn i Sagene IF.

Ta kontakt med Pak om du har spørsmål om allidrett/turn.

Du finner kontaktinfo her.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!