Velkommen til Voldsløkka kunstisbane!

Lørdag 23. november åpner Voldsløkka kunstis for vinteren 2019/2020. Voldsløkka kunstisbane er helt ny, banen åpnet for publikum vinteren 2017/18. Vinteren 2018/19 stod også klubbhus med kiosk, varmestue, toaletter og garderober klart. Sagene IF har driftsansvaret for Voldsløkka kunstisbane og Sagene IF bandy spiller sine hjemmekamper her. Banen ligger langs Stavangergata, mellom Margarinfabrikken barnehage og Oslo Skatehall. Under finner du nyttig info om banen.

Om Voldsløkka kunstisbane

Veibeskrivelse:
  • Adresse: Stavangergata 32, se kart under/ til høyre.
  • Parkering: Kun gateparkering, anbefaler kollektivt.
  • Kollektivt: Buss 37 / 54 til Bjølsen, T- bane til Nydalen.
Kontaktinfo:
  • Sagene IFs frivillige kioskvakter i klubbhuset:
    • Tlf: 91912814 (Åpen 16- 22 man- fre, 9- 18 lø- søn)
  • Sagene IFs driftsavdeling (Kjører isen).
Klubbhuset:
  • Åpningstider: Man - fre kl. 16-22.30, lør og søn kl. 9- 18.
  • I klubbhuset finner du kiosk, varmestue, toaletter og garderober.
  • Du kan bruke toaletter og varmestue gratis, ønsker du å skifte/ dusje i garderobene koster det 40 kr for voksne og 15 kr for barn.
  • I helgene (lø og søn) låner vi ut skøyteutstyr gratis, og vi sliper skøyter for 75 kr.
  • Du kan betale med kort, VIPPS og kontanter.

Sesongen:
Det vil være is på banen i perioden 1/11 - 10/3 hver år.

Publikumstider:
Banen er åpen for alle på følgende tider:
  • Mandag - torsdag kl. 10.00-15.30
  • Fredag kl. 10.00-22.00
  • Lørdag kl. 10.00-14.00
  • Søndag kl. 10.00-16.00

De dagene det ikke er kamper/treninger etter publikumstidene, så vil vi utvide disse. Dette annonseres på Facebooksidene (se lenke over). Preparering av isen skjer ellers jevnlig og varsles direkte på banen (alle må forlate isen).På kveldstid fredager og i helgene er banen delt i to, en halvdel til skøytegåing (mot skatehallen), den andre til spill med kølle og ball/puck (mot margarinfabrikken).

Organisert trening og kamper:
Det er organisert trening og kamper i bandy alle tider utenom i publikumstidene. Det er Oslo og Akershus Bandyregion (OABR) som fordeler treningstider og setter opp kamper. OABR sender i starten av hver uke oversikt over ukas aktivitet til Sagene IF. Vi publiserer disse her (- = kamp, / = delt bane):

Skole/barnehagebesøk:
Alle skoler og barnehager er velkommen til å bruke banen i publikumstiden på mandag - torsdag kl. 10.00-15.30, og på fredager kl. 10- 22. Dere trenger ikke si fra i forkant hvis dere kun skal bruke banen, det koster heller ingenting. Hvis dere trenger garderober og/ eller å låne utstyr, så må det avtales i forkant med oss. Pga mangel på kapasitet på dagtid, kan vi ikke love at vi har mulighet til dette, men vi vil gjøre så godt vi kan.

Gratis skøyteskole! LES MER HER!

• Sagene IF kjører gratis skøyteskole for barn 1.-5.klasse.
  • Vi starter opp i uke 49 og holder på til uke 7.
  • Det blir trening hver tirsdag kl. 18.30-20.

Baneregler

Det er Sagene IF som drifter kunstisbanen og klubbhuset for Oslo kommune. Vår jobb er å ta vare på og holde orden på anleggene.Til det trenger vi din hjelp, følg våre baneregler og husregler!

Regler for bruk av banen:
  1. Bruk hjelm!
  2. Kast søppel i søppelkassene!
  3. Ta hensyn til andre brukere av banen!
  4. Det er kun tillatt å gå på banen med skøyter. Sko skitner til og ødelegger isen.
  5. Det er ikke tillatt med hunder, barnevogner og sykler på banen.
  6. Vis respekt for banepersonell og ispreparering. Når isen skal prepareres må alle forlate banen. Da må vant, mål og annen ryddes ut av banen.
  7. Alle klubber med treningstider på banen må rydde bort vant og mål etter seg.
  8. I publikumstiden er halve banen forbeholdt spill med kølle og ball,mens andre halvdel er forbeholdt skøyter uten kølle og ball.