Velkommen til Sagene IF byttekafe!

Sagene IF inviterer til byttekafe på klubbhuset!
Søndag 22. september kl. 12- 18.

Har du sportsutstyr eller klær som du ikke bruker lenger eller som har blitt for små?
På byttekafeen kan du ta med deg dette og bytte det med noe du har mer bruk for eller som passer bedre.
Dette kan du gjøre mens du drikker kakao og spiser vaffel fra kafeen vi setter opp i klubbstua!
Og som en ekstra bonus får du også med deg NM- finalene i landhockey på banen rett utenfor.

Hvordan foregår en byttekafe?
  • Du finner fram sportsutstyr/klær du ikke bruker mer, men som andre fint kan bruke.
  • Dette utstyret leverer du til oss når du kommer på byttekafeen, det må være i god stand og helt rent.
  • For hver ting du leverer inn får du en lapp av oss, men den kan du bytte til deg en ting som noen andre har levert inn.
Sagene IF har aldri arrangert byttekafe før, så dette blir første gang!
Vi håper det skal bli en hyggelig tradisjon, som både kan bidra til å holde kostnadene nede og til en sunn holdning til forbruk av sportsutstyr.

Det er frivillige fra ungdomlagene for jenter i innebandy som arrangerer byttekafeen!
Sagene IF landhockey er arrangør av NM- finalene, sammen med Bandyforbundet.

Bli med på dette kinderegget av miljøvennlig og billig byttehandel, sosial og hyggelig kafe, og actionfylt landhockeyfinaler!
Det går helt fint å gå søndagstur først også legge turen innom klubbhuset etterpå!

Lik og del, ta med en venn!
Velkommen!