Quidditch - Ny idrett i Sagene IF!

Siden august har Sagene IF hatt quidditch som prøvemedlem og etter årsmøtet i mars kan vi endelig ønske dem velkommen som fullverdige medlemmer av Sagene Idrettsforening.

"Dette er spennende for oss! Det er en morsom og litt annerledes idrett som passer fint inn i vårt verdigrunnlag, så vi håper at Quidditch skal appellere til folk som kanskje ikke ellers ville blitt med i klubben vår. Vi ønsker Quidditch hjertelig velkommen i klubben!" - Sier daglig leder i Sagene IF Vibeke Thiblin.
Du har kanskje sett dem på Voldsløkka gjennom vinteren? De som løper med sopelimer mellom beina og kaster baller gjennom ringer?

Quidditch har sin opprinnelse fra Harry Potter-bøkene, men har de siste årene tatt steget ut og blitt en vanlig idrett også. «Det minner om en blanding mellom håndball, rugby og stikkball» pleier mange å beskrive det som. De er foreløpig ikke medlemmer av Norges idrettsforbund, men har sitt eget forbund både nasjonalt og internasjonalt som organiserer aktiviteten.

«Det som kanskje er viktigere, er at det er en veldig inkluderende idrett - her er det plass til alle. Avdanka fotballspillere som meg selv, eller de som bare ønsker å være mer aktive. Alle er velkommen, og alle får være med.» sier Martin Beyer, trener for det nyoppstartede laget.

Foreløpig er det et tilbud for voksne fra 16 år, men på sikt ønsker vi å starte opp aldersbestemte lag også.

Sagene IF Quidditch har allerede deltatt i både nasjonale og internasjonale konkurranser, og trener hver uke, hele året - uansett vær og temperatur.

Har du lyst til å prøve?
Se etter dem på løkka, eller ta kontakt med lederquidditch@sageneif.com.

Du kan følge Sagene IF Quidditch her: