God jul og godt nytt år!

Da er det plutselig jul og snart et helt nytt og blankt år!

2017 har vært et helt fullpakket, men veldig fint år for Sagene IF! Ny landhockey- og kunstisbane kom på plass, Kurt og Helge ble ansatt i vår nye driftsavdeling, Nesten 400 barn har vært innom våre skoleprosjekter og storbytiltak, Tennis har blitt en del av familien, Bjølsenhallen er pusset opp, tidenes dugnad ble gjennomfør ifm Oslo Sommertid, Oslo rugbyklubb ble med hos oss.....Tusen takk til alle stjerner i striper som har bidratt!

2018 kan da bare komme, vi er klare.
Øverst på lista over alt vi gleder oss til står nytt klubbhus på Voldsløkka som skal stå klart til sommeren. Så skal vi også jobbe hardt for å få i gang arbeidet med nedre- del av Voldsløkka ila året. En god start på dette, var at bystyret i sitt møte 13/12 vedtok at det blir skole på Heidenreich- tomta (reguleres til undevisnings/ idrettsanlegg) og at det skal settes fart i reguleringen av nedre del.

Men bare litt info før du tar helt ferie:
  • Styret hadde sitt siste møte før jul 12. desember, mange viktige saker stod på agendaen, du finner protokollen her.
  • Bjølsenhallen er stengt hele jula fom 23/12 tom 1/1. Våre egne avdelinger og lag kan trene etter nærmere avtale med daglig leder.
  • Voldsløkka kunstis er åpen som vanlig alle dager som ikke er helligdager, røde dager er banen ikke bemannet. Les mer her.
  • Daglig leder har ferie fom 23/12 tom 1/1, kontoret er da stengt.
  • Driftsavdelingen har ferie alle røde dager i jula, men er på jobb som vanlig alle øvrige dager.
  • Har du lagt ut penger eller vært på reise som skal dekkes av klubben? Da er siste frist for å levere inn bilag for refusjon 15/1! Les mer her.

Sagene- engelen ønsker alle stjerner i striper en riktig god jul og et strålende nytt år!

Bli medlem her!

Sagene IF nyhetsbrev!

Min idrettGlemt brukernavn/passord?

En viktig samarbeidspartner!