Faktura for medlemsavgift 2019!

Alle medlemmer av Sagene IF får to fakturaer av oss hver år:
  1. Faktura for medlemsavgift - Er for kalenderåret, sendes ut ila januar hvert år.
  2. Faktura for treningsavgift - Er for hele sesongen i din idrett, sendes ut før oppstart av sesongen.
Faktura for medlemsavgiften 2019 sendes ut til alle medlemmer ila kommende uke (uke 4). Den er på 400 kr (+ gebyr) for hele kalenderåret 2019. Det er årsmøtet 2018 som har bestemt størrelsen på medlemsavgiften.

Du får fakturaene som vedlegg på epost, og den vil ligge i din profil på Min idrett. Du får også en SMS fra oss om at du har fått fakturaen. Du kan velge om du vil betale fakturaen på epost på vanlig måte i din nettbank, eller om du vil logge deg inn i Min idrett å betale med kort. Ta kontakt med oss om du mener noe er feil.

Sliter du med å betale fakturaene? Da finner vi ut av det sammen med deg. Du kan be om betalingsutsettelse, dele opp regningen i flere deler, eller søke om fritak for treningsavgiften. Les mer om dette her. Alle som vil skal få være med i Sagene IF, dette er veldig viktig for oss, og vi finner alltid en løsning.

Sagene IF er en frivillig organisasjon, dvs at klubben drives av medlemmene på dugnad. Det får vi til ved at alle medlemmene putter litt innsats (dugnad) og litt penger (medlems- og treningsavgift) inn i klubben. Det alle medlemmene tilsammen bidrar med blir Sagene IF. Du er derfor ikke kunde i Sagene IF, du er medlem. Du bidrar med det du kan bidra med, også får du igjen det fellesskapet sammen klarer å få til.

Du kan lese mer om medlemskap i Sagene IF her.
Her finner du mer info om:
  • Hva du kan nyte og hva du må yte
  • Innmelding/ utmelding
  • Priser og betaling
  • Hva du kan gjøre hvis økonomien er vanskelig
  • Støttemedlemskap