Etter skoletid for ungdom - Oppstart og påmelding!

Før sommeren annonserte Sagene IF at vi til høsten ville tilby gratis Etter skoletid for ungdom 5.- 10. klasse. Nå er vi endelig klare og mandag 7. oktober starter vi opp! Du finner all nødvendig info og påmeldingsskjema under. Vi gleder oss veldig til dette og ønsker alle ungdommer velkommen til oss!

Kort om Etter skoletid for ungdom

• Gratis tilbud etter skoletid for 5.- 10. klasse.
  • Tilbudet vil ha fokus på variert fysisk/idrettsaktivitet med et løkkepreg.
  • Målgruppen er ungdom som har sluttet på idrett, eller aldri har vært med.
  • Målet er å få flere med i klubben, og holde seg i form på en gøy måte sammen med venner uten at det koster noe.
  • Vi samarbeider med ungdomsklubben i bydelen (Ung- metro), slik at våre tilbud utfyller hverandre.
  • ESU finansieres av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR) og Sagene IF, vi har fått midler til å drive tilbudet i 3 år.

Det blir Etter skoletid man - tor kl. 14- 18 (Kl. 19 på torsdager).
Første dag vi har åpent er mandag 7. oktober 2019.
Oppmøte er på klubbhuset på Voldsløkka.

En uke på Etter skoletid vil se omtrent slik ut:
MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG
Kl. 14- 15.30: Mat og leksehjelp Kl. 14- 16.30: Mat og leksehjelp Kl. 14- 15.30: Mat og leksehjelp Kl. 14- 15.30: Mat og leksehjelp
Kl. 15.30- 18: Sjakk/hobby Kl. 16.30- 18: Utetrening VL* Kl. 15.30- 17: Kurs/hobby Kl. 15.30-18: Kurs/hobby

Kl. 17- 18: Innetrening BH** Kl. 18- 19: Innetrening BH**
* VL = Voldsløkka ** BH = Bjølsenhallen

Deltakerne skal selv være med å bestemme innholdet i treningene, kursene og hobbyaktivitetene.
Vi vil legge ut mer detaljerte ukeplaner her på siden etterhvert som de blir klare.

Ta med

Det er lurt å ha med følgende i sekken:
  • Innesko/sokker/tøfler
  • Treningstøy tilpasset dagens aktivitet.
  • Drikkeflaske.

Ledere og trenere

Anne- Britt Granaas er leder for Etter skoletid. Hun vil være tilstede hver dag, og styrer alt som skjer inne i huset.
Du når henne på epost etterskoletid@sageneif.com, og på telefon 41657190 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man- fre).

Bernhard Norshus er trener i Etter skoletid. Han vil ha ansvar for all fysisk aktivitet både ute og inne.
Du når ham på epost bernhard@sageneif.com, og på telefon 46909400 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man - fre).

Etter skoletid foregår samtidig med Fotball Fritids Ordningen (FFO). ESU og FFO har felles matservering og lekselesing.
Deltakerne på ESU vil derfor også se mye til Pak Ling Li og Fabian Ambrose som er ledere/ trenere i FFO.

Påmelding

Du melder deg på ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet under, skjemaet går på epost til Anne- Britt.
Du kan melde deg på så mange dager du ønsker.

Velkommen!

Sagene IF har ikke gjort dette før, det er helt nytt for oss! Det betyr at veien blir til mens vi går sammen med dere, og at vi setter stor pris på innspill og bidrag fram medlemmer og ungdommer.
Ta kontakt med Anne- Britt Granaas hvis du har spørsmål, kontaktinfo finner du over.
Dette blir spennende, vi gleder oss!