Æresmedlem Kjell M. Marthinsen har gått bort

Vårt æresmedlem Kjell M. Marthinsen har gått bort, han ble 90 år gammel.

Marthinsen var en sterk bidragsyter til sykkelsporten i klubben vår, i Oslo og i Norge. Hans hjertebarn var utviklingen av Den store styrkeprøven, og han satt som leder av styrkeprøvekomiteen i mange år. I Sagene IF var han en viktig organisator og tilrettelegger i en årrekke, særlig rundt brødrene Ørnulf og Thorleif Andresen. Marthinsen satt som leder av Oslo Cyklekrets i to perioder, fra 1973 til 1980 og fra 1983 til 1990. Han ble valgt inn i styret i Norges Cykleforbund i 1968 og var også visepresident i 1969-1970. Han fikk tildelt NCF gullplakett i 2004.

Du kan lese mer om Marthinsen virke i norsk sykkelsport på Norges Cykleforbund sine nettsider her.

Sagene IF lyser fred over hans minne.

Kjell Magne Marthinsen bisettes ved Lovisenberg kirke tirsdag 25. juni kl. 13.00.