God sommer!

Her følger litt kort informasjon om hva som skjer i Sagene IF i sommer. 

Daglig leder, og resten av administrasjonen, har ferie fra og med 2. juli til og med 7. august. Kontoret er stengt i hele denne perioden, henvendelser besvaret sporadisk. Hvis kriser oppstår og kontakt ikke oppnås, kan styreleder Einar Eriksen kontaktes. 

Bjølsenhallen har begrenset åpningstider i hele skoleferien og holder kun åpent for enkelte aktiviteter. Det er sommertrening for innebandy- og bryteavdelingen og enkelte leietakere på tirsdager og torsdager kl 18- 21, innebandy har hallvaktsansvar. Tine- fotballskole og sommerpatruljen skal være i hallen enkelte dager som er forhåndsavtalt, instruktørene har ansvar. Renholdsfirmaet Toma vil i løpet av juli gjennomføre storrengjøring av hallen på dagtid. Oslo og Akershus Bandyregion Innebandy arrangerer Bandykidz i hallen i hele uke 32 og 33 kl 9- 16, inkludert helgen. Det vil ikke ligge noen nøkler i nøkkelboksene, alle som skal ha tilgang har egne nøkler. 

Voldsløkka garderober er stengt for publikum hele skoleferien. Anlegget brukes kun av enkelte leietakere, samt av Sagene IF selv ifm Tine- fotballskole, Sommerpatruljen og Norway cup. Fotballavdelingen har ansvar for tilgang og nøkler. Renholdsfirmaet Royal renhold gjennomfører storrengjøring ila juli måned. Alle banene på Voldsløkka er åpent for alle å bruke, så lenge det ikke er aktivitet der i regi av Sagene IF. 

Det er mye aktivitet i klubben i sommer, ta gjerne en tur innom! 

  • Tine- fotballskole: 27. juni – 1. juli 
  • Sommerpatruljen: 3. juli – 7. juli 
  • Norway- cup: 31. juli – 5. august 

Vi ønsker alle stjerner i striper en riktig god sommer!