God jul og godt nytt år!

Da er det plutselig jul og snart et helt nytt og blankt år!

2019 har vært et helt fullpakket, men veldig fint år for Sagene IF!

Vi er nå over 2000 stjerner i striper som driver med 10 ulike idretter!


Det nye klubbhuset fylles stadig opp med ny aktivitet. Slik som byttedager for sportsutstyr, halloweenfest, sjakk, trenerforum, foto- og journalistkurs og juletretenning. I 2019 ble vi utnevnt til foregangsklubb av Oslo Idrettskrets og fikk tilført midler for å bli enda bedre på inkludering. Åpne og gratis arrangementer som Fotball- og Id fest og skøytedager, oppstart av dans, ansettelse av en trenerveileder i fotball, og involveringen av Maren som inkluderingsansvarlig er eksempler på prosjekter vi har fått til på grunn av dette. I oktober kom vi i gang med Etter skoletid og Fotball Fritidsordningen for alle 5.-10. klassinger. Et stort prosjekt for klubben, som Anne- Britt, Pak, Bernard og Fabian styrer på en veldig fin måte, det har blitt et slags hjerte i klubben. I løpet av en vanlig uke er mellom 80 og 100 barn innom fra 6 ulike skoler! I Bjølsenhallen har vi startet opp med en turngruppe for 6-8 åringer som vi håper skal utvikle seg videre slik at vi blir en ordentlig turnklubb, og Bernhard har fått i gang Core for ungdom som handler om å holde seg i form på en gøy måte sammen med venner. I allidretten nærmer vi oss 300 barn som trener på 6 forskjellige steder i nærmiljøet. Litt over 400 barn i 1.-4. klasse deltok på vårt AKS- prosjekt og på våre gratis idrettsskoler gjennom året. I høstferien, sommerferien og vinterferien har vi hatt gratis aktivitetsuker i samarbeid med AKSene på skolene, og her har nesten 100 barn deltatt hver gang, under flott ledelse av Pak og co.

I 2019 vant rugby kongepokalen for både damer og herrer! Damelaget i innebandy vant bronse i eliteserien og består etterhvert av mange lovende egenutviklede spillere. A- laget for herrer i fotball holdt på å rykke opp til 3. divisjon og ble kretsmestere, også dette med mange unge og lovende stjerner i striper. Landhockey har for første gang på mange år en stabil og stor barne- og ungdomsgruppe som biter godt fra seg i kampene. Bryterne våre utmerket seg med å ta medaljer av alle valører i NM i fristil og i sandbryting under NM- veka. I sykkel skrev Carl Fredrik Hagen historie da han ble nr. 8 i Spania rundt, en prestasjon som lar seg høre langt bortenfor Sagene kirke. Vår Quidditch avdeling gjorde sine saker bra på Europa- cup. A- laget i bandy (som både har damer og herrer på laget) tar stadig nye steg i samspillet og det er langt tettere mellom seierene denne sesongen.


Rundt og innimellom alt dette jobber Arvid utrettelig med å dokumentere livet i klubben og å skrive på vår 100- års jubiluemsbok.
Og sist, men ikke minst.....på Tons og Rock og på Norway cup var 400 av dere igjen tidenes beste dugnadsgjeng!

Tusen takk til alle stjerner i striper som har bidratt til et flott år!

2020 kan da bare komme, vi er klare!

I 2020 går Sagene IF inn i sitt 99ende år!

Øverst på listen over hva vi gleder oss mest til å jobbe med i 2020 står fire ting.....

 • Sagene IF vil være foregangsklubb også i 2020. Det spennende denne gangen er at vi har fått midler til å starte opp et leder- og arbeidstreningsprogram for ungdom. Vi vet ikke enda hvordan det skal se ut, men det finner vi nok ut av sammen.
 • Oslo Sommertid er tilbake på Voldsløkka 26.-27. juni 2020! Da blir det konserter over 2 dager med blant andre Taylor Swift, Veronica Maggio, og Kendrick Lamar. Dette betyr at vi skal jobbe dugnad med alt hva remmer og tøy kan holde! Det er bare å sette av datoene (og kan du ikke disse dagene, så får du muligheten til å bidra igjen under Norway cup senere på sommeren)
 • Rehabiliteringen av Voldsløkka tennisbaner ble lagt inn i Oslo- budsjettet for 2020. Håkon, tennis sin mann i styret, har jobbet godt og lenge med denne saken. Vår hurtigvoksende tennis avdeling er spent på hvordan det blir og om mange nye fjes finner veien til tennis.
 • Plan- og reguleringsarbeidet for nedre del av Voldsløkka er endelig i gang. Nye Voldsløkka ungdomskole (plass til 800 elever) skal stå ferdig i 2023, her er de i gang med rivearbeidene på Heidenreichtomta (Uelandsgata 85). På resten av området (grusen/frimerket, OBIK- hall, garderobene) skal det bygges idrettshall med 4 flater og fotballbane med 3. divisjons kvalitet, og muligens også en 7er fotball/kunstisbane.

Vi ønsker alle stjerner i striper en riktig god jul og et strålende nytt år!

...... LITT INFO TIL SLUTT FØR DU TAR HELT FERIE:

 1. Bjølsenhallen er stengt fom 23/12 tom 1/1. Egne lag kan trene alle dager som ikke er helligdager etter avtale med daglig leder.
 2. Voldsløkka kunstis og klubbhuset/ kiosken: Vi har lagt ut info om publikumstider og åpningstider i jula her.
 3. Daglig leder og øvrig administrasjon har ferie fom 21/12 tom 1/1, kontoret er da stengt.
 4. Driftsavdelingen har ferie alle helligdager i jula, men er på jobb som vanlig øvrige dager.
 5. Har du lagt ut penger eller vært på reise som klubben skal dekke? Siste frist for å levere inn bilag for 2019 er 15/1! Les mer her.
 6. Styret hadde sitt siste møte før jul 12. desember, mange viktige saker stod på agendaen, du finner protokollen her.
 • Bjølsenhallen er stengt fom 23/12 tom 1/1. Egne lag kan trene alle dager som ikke er helligdager etter avtale med daglig leder.
 • Voldsløkka kunstis og klubbhuset/ kiosken: Vi har lagt ut info om publikumstider og åpningstider i jula her.
 • Daglig leder og øvrig administrasjon har ferie fom 21/12 tom 1/1, kontoret er da stengt.
 • Driftsavdelingen har ferie alle helligdager i jula, men er på jobb som vanlig øvrige dager.
 • Har du lagt ut penger eller vært på reise som klubben skal dekke? Siste frist for å levere inn bilag for 2019 er 15/1! Les mer her.
 • Styret hadde sitt siste møte før jul 12. desember, mange viktige saker stod på agendaen, du finner protokollen her.