Extrastiftelsen støtter Venner i aktivitet!

Sagene IF allidrett sitt prosjekt «Venner i aktivitet» er innvilget støtte på 240.000 kr. for 2017.

Vi gratulerer!

Venner i aktivitet (VIA) er en allidrettsgruppe for barn og ungdom med spesielle behov som er aktive sammen en gang i uken med instruktør.

Sagene IF er i gang med et flerårig prosjekt hvor målet er å kunne tilby idrettsglede til alle med nedsatt funksjonsevne i bydel Sagene.

Vi håper å starte opp flere grupper i 2017, og er i dialog med Autismeforeningen om nye grupper. Sammen med Extrastiftelsen er vi nå godt i gang og har blitt tildelt midler for å videreføre arbeidet også i 2017.

Sagene IF er takknemlige for støtten og gleder oss til fortsettelsen!

Kjenner du noen dette kunne passe for? Vi har plass til flere!

Ta kontakt med leder for allidrett Stig Færø- Landlie for info og påmelding.enner i aktivitet (VIA) er en allidrettsgruppe for barn og ungdom med spesielle behov som er aktive sammen en gang i uken med instruktør.

Sagene IF er takknemlige for støtten og gleder oss til fortsettelsen!

Kjenner du noen dette kunne passe for? Vi har plass til flere

Ta kontakt med leder for allidrett Stig Færø- Landlie for info og påmelding.