GRATIS IDRETTSSKOLER

Hvert år har Sagene IF en rekke åpne og gratis idrettsskoler for barn 6- 12 år. Vi har idrettsskoler i fotball (en for guter, en for jenter), innebandy, bryting, bandy, landhockey, rugby og tennis. Alle er velkommen! Under finner du mer info.

Om idrettsskolene

Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding eller registrering, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter.

Skolene for barn er spesielt egnet for de som begynner på skolen.
Skolene for ungdom er egnet for alle over 12 år.

Det er løpende opptak på alle idrettsskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben.

Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

Under/ til høyre finner du info om de ulike skolene og om Sagene IF som klubb.

Har du spørsmål om våre idrettsskoler?

Våre idrettsskoler 2019/2020!

Under finner du info og flyers om den enkelte skole etterhvert som vi har det klart.

Høsten 2019:
Fotballskolen for nye 1. klassinger - Starter onsdag i uke 37.
Innebandyskolen 6- 12 år - Starter tirsdag i uke 37.
Landhockeyskolen 6- 12 år - Starter man og tor i uke 36.
Bryteskolen 6- 12 år - Starter i uke 36.
Bandyskolen 6- 12 år - Starter nov/ des 2019.

Våren 2019:
Basket for jenter 2009- 2002 - Søndager 13- 14.30 fom 24/3 2019.
Tennisskolen 6- 12 år - Torsdager uke 19- 25.
Danseskolen for ungdom - Torsdager uke 19- 24.
Rugbyskolen for ungdom - Mandager uke 20 - 25

Flyers