Meld deg på her!

Gratis sommeraktiviteter for barn og unge med spesielle behov

Vi ønsker alle barn og ungdom 5-15 år velkommen til å være med på gratis sommeraktiviteter sammen med oss i uke 25, 26, 31 og 32. Fra kl. 12:00 til 15:00 på Voldsløkka Landhockeybane. Sammen med våre instruktører får du være med på mange morsomme aktiviteter og leker. Det er begrenset antall plasser så meld deg på i dag. Påmeldingskjemaet finner du her: https://forms.gle/13TRNXiVcVxFMVwF7

Det er viktig med gode venner og gode opplevelser. Vårt mål er at alle skal få en minneverdig sommer og mange nye venner. Derfor legger vi mye vekt på sosiale aktiviteter som lek og grilling, i tillegg til de sportslige aktivitetene. Ta gjerne med familiemedlemmer, assistenter eller andre som også har lyst til å være med!

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med Audun Vagleng via e-post audun@sageneif.com eller  22 23 01 00 (tast 2)

Venner i Aktivitet - Alle skal med!

Vi ønsker at alle skal kunne ha det gøy med venner og aktivitet. Derfor har vi  "Venner i Aktivitet" for barn og ungdom 5-15 år med spesielle behov. I år arrangerer Venner i aktivitet gratis sommeraktiviteter for alle som har lyst til å være med

Mange ulike aktiviteter

Sammen med oss får du prøve mange ulike idretter som fotball, innebandy, turn, allidrett, håndball og judo. Alle aktivitetene foregår sammen med instruktører med god erfaring fra Sagene IF Para.

Masse moro med nye og gamle venner

I tillegg skal vi ha masse moro og lek sammen. Vi skal grille og kose oss og ha en kjempefin sommer sammen. Vi gleder oss til å se deg her hos oss på Voldsløkka Landhockeybane!