GRATIS IDRETTSSKOLER 1.-4. KLASSE!

Hvert år har Sagene IF en rekke åpne og gratis idrettsskoler for barn 6- 12 år. Vi har idrettsskoler de fleste av våre idretter. Alle er velkommen! Under finner du mer info.

Om idrettsskolene

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben på en enkel og billig måte.

Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ikke nødvendig å melde seg på eller registrere seg, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter. Skolene for barn er spesielt egnet for 1.- og 2. klassinger. Eldre barn er også hjertelig velkommen, da vil vi om ønskelig finne et lag med jevngamla barn som allerede finnes i klubben som barnet kan bli med på. Det er løpende opptak på alle idrettsskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten. Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

Under finner du mer info om de ulike skolene.

Har du spørsmål om våre idrettsskoler?

Ta kontakt med vår rekrutteringsleder Audun Vagleng

Korona- regler!

Reglene under gjelder for idrettsskolene høsten 2021:

1. Vil vil dele opp i grupper på 30 barn pr gruppe hvis det blir mange deltakere. Det er ventelister på de fleste grupper, så gi beskjed om du ikke vil ha din plass.
  2. Våre ledere/instruktører sørger for vask av flater, håndtak, utstyr osv iht reglene før og etter trening.
  3. Barn som ikke føler seg friske eller som er i karantene må holde seg hjemme og ikke delta på trening.
  4. Alle deltakerne må ha med egen drikkeflaske og kun bruke denne.
  5. Foreldre/tilskuere skal ikke oppholde seg i anlegget.
  6. Våre trenere henter barnet utenfor anlegget før treningen begynner og leverer barnet tilbake samme sted når treningen er over.
  7. Bruk Antibac når dere går ut og inn av bygget, det står tilgjengelig ved inngangen.
  8. Utesko, uteklær og sekker skal settes i en garderobe/egnet sted, våre instruktører viser dere hvor.
  9. Registrering: