GRATIS IDRETTSSKOLER 1.-4. KLASSE!

Hvert år har Sagene IF en rekke åpne og gratis idrettsskoler for barn 6- 12 år. Vi har idrettsskoler i fotball (en for guter, en for jenter), innebandy, bryting, bandy, landhockey, rugby og tennis. Alle er velkommen! Under finner du mer info.

Om idrettsskolene

Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding eller registrering, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter.

Skolene for barn er spesielt egnet for de som begynner på skolen. Skolene for ungdom er egnet for alle over 12 år.

Det er løpende opptak på alle idrettsskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben.

Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

Til høyre finner du info om de ulike skolene og om Sagene IF som klubb.

Har du spørsmål om våre idrettsskoler?

Ta kontakt med vår rekrutteringsleder Pak Ling Li.