GRATIS IDRETTSSKOLER 1.-4. KLASSE!

Hvert år har Sagene IF en rekke åpne og gratis idrettsskoler for barn 6- 12 år. Vi har idrettsskoler de fleste av våre idretter. Alle er velkommen! Under finner du mer info.

Om idrettsskolene

Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding eller registrering, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter.

Skolene for barn er spesielt egnet for de som begynner på skolen. Skolene for ungdom er egnet for alle over 12 år.

Det er løpende opptak på alle idrettsskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben.

Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

Til høyre finner du info om de ulike skolene og om Sagene IF som klubb.

Har du spørsmål om våre idrettsskoler?

Ta kontakt med vår rekrutteringsleder Pak Ling Li.

Våre idrettsskoler 2020/2021!

Under finner du info og flyers om den enkelte skole etterhvert det blir klart.

Høsten 2020:

1. TENNISSKOLE FOR BARN 6-12 ÅR - Starter onsdag i uke 34.
  2. FOTBALLSKOLE FOR NYE 1. KLASSINGER - Starter torsdag i uke 36.
  3. LANDHOCKEYSKOLE FOR BARN 6- 12 ÅR - Starter mandag i uke 36.
  4. BRYTESKOLE FOR BARN 6- 12 ÅR - Starter mandag i uke 36.
  5. DANSESKOLE FOR BARN 6- 12 ÅR - Starter mandag i uke 36
  6. JUDOSKOLE FOR BARN 6- 12 ÅR - Starter søndag i uke 36
  7. HÅNDBALLSKOLE FOR BARN 6- 12 ÅR - Starter mandag i uke 37.
  8. INNEBANDYSKOLE FOR BARN 6- 12 ÅR - Starter onsdag i uke 41.

Korona- regler!

1. Vil vil dele opp i grupper på 20 barn pr gruppe hvis det blir mange deltakere. Det er ventelister på de fleste grupper, så gi beskjed om du ikke vil ha din plass.
  2. Våre ledere/instruktører sørger for vask av flater, håndtak, utstyr osv iht reglene før og etter trening.
  3. Barn/foreldre som ikke føler seg friske eller som er i karantene må holde seg hjemme og ikke delta på trening.
  4. Alle deltakerne må ha med egen drikkeflaske og kun bruke denne.
  5. Hold 1- 2 meters avstand. Dette gjelder for barna utenom selve aktiviteten og for foreldre hele tiden. Vær spesielt oppmerksomme ved inngang og utgang.
  6. Vent ute, utenfor hovedinngangen til bygget, til dere blir hentet av våre instruktører.
  7. Bruk Antibac når dere går ut og inn av bygget, det står tilgjengelig ved inngangen.
  8. Utesko, uteklær og sekker skal settes i en garderobe/egnet sted, våre instruktører viser dere hvor.
  9. Foreldre kan være med inn i salen, men skal holde 1- 2 meter avstand mellom hverandre og involvere seg minst mulig i selve treningen.
  10. Registrering:
    • Alle som er tilstede på en trening må registrere seg, dette pga eventuell smittsporing.
    • Det holder at du registrerer deg som forelder, du trenger ikke registrere barnet i tillegg.
    • Du registrerer deg digitalt med din mobiltelefon: