ETTER SKOLETID 5.-10. KLASSE!

Høsten 2019 startet Sagene IF opp med etter skoletid for ungdom 5.-10. klasse. Det har vært en stor suksess, mellom 80 og 100 ungdommer fra 6 forskjellige skoler er innom oss ila en uke. Fom januar 2020 starter vi nå også opp med et eget opplegg for 8.-10.klassingene på tirsdagene. Du kan stikke innom Etter skoletid av og til når du har lyst eller du kan delta fast 1- 4 dager i uka, det bestemmer du selv. Vi ønsker alle ungdommer velkommen til oss!Under finner du all nødvendig info om etter skoletid, samt og påmeldingsskjema.

En uke på Etter skoletid vil se omtrent slik ut:

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

Kl. 14- 15.30: Mat og leksehjelpKl. 14- 16.30: Mat og leksehjelpKl. 14- 15.30: Mat og leksehjelpKl. 14- 15.30: Mat og leksehjelp
Kl. 15.30- 18: Sjakk/hobbyKl. 16.30- 18: Utetrening VL*Kl. 15.30- 17: Kurs/hobbyKl. 15.30-18: Kurs/hobby
 Kl. 14- 18: 8.-10. klasse***Kl. 17- 18: Innetrening BH**

Kl. 18- 19: Innetrening BH**

* VL = Voldsløkka ** BH = Bjølsenhallen

*** På tirsdager fra januar har vi reservert klubbstua hver tirsdag (fra 14.00-18.00) for dere som går i 8.-10. klasse. Playstation, matlaging og lekselesing innendørs kl. 14.-16.30. Fotball, skøyter eller annen utetrening med instruktør fra 16.30-18.00. 8-10. klasse

Deltakerne skal selv være med å bestemme innholdet i treningene, kursene og hobbyaktivitetene.

Vi vil legge ut mer detaljerte ukeplaner her på siden etterhvert som de blir klare.

Kort om Etter skoletid for ungdom

• Gratis tilbud etter skoletid for 5.- 10. klasse.
  • Tilbudet vil ha fokus på variert fysisk/idrettsaktivitet med et løkkepreg og på varierte hobbyaktiviteter innendørs.
  • Målgruppen er ungdom som har sluttet på idrett/organisert aktivitet, eller aldri har vært med.
  • Målet er å få flere med i klubben, og holde seg i form og prøve ut nye hobbyer på en gøy måte sammen med venner uten at det koster noe.
  • Vi samarbeider med ungdomsklubben i bydelen (Ung- metro), slik at våre tilbud utfyller hverandre.
  • ESU finansieres av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR) og Sagene IF, vi har fått midler til å drive tilbudet i 3 år.

• Det blir Etter skoletid man - tor kl. 14- 18 (Kl. 19 på torsdager).
  • På tirsdager er det i tillegg et eget opplegg for 8.-10. klassingene i klubbstua.
  • Vi har åpent alle skoledager ila året, og følger skolens ferier.
  • Oppmøte alle dager er på klubbhuset på Voldsløkka.

Ta med

Det er lurt å ha med følgende i sekken:

• Innesko/sokker/tøfler
  • Treningstøy tilpasset dagens aktivitet.
  • Drikkeflaske.

Ledere og trenere

Anne- Britt Granaas er leder for Etter skoletid.

Hun vil være tilstede hver dag, og styrer alt som skjer inne i huset.

Du når henne på epost etterskoletid@sageneif.com, og på telefon 41657190 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man- fre).

Bernhard Norshus er trener i Etter skoletid. Han vil ha ansvar for all fysisk aktivitet både ute og inne.

Du når ham på epost bernhard@sageneif.com, og på telefon 46909400 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man - fre).

Etter skoletid foregår samtidig med Fotball Fritids Ordningen (FFO), og ESU og FFO har felles matservering og lekselesing.

Deltakerne på ESU vil derfor også se mye til Pak Ling Li og Fabian Ambrose som er ledere/ trenere i FFO.

Etter skoletid søker frivillige!

Kjenner vi noen som kan avse 1-2 timer i uka, og som enten liker å lage mat, stå på skøyter, gjøre yoga, strikke, spille sjakk, hjelpe til med lekser eller bare synes det er meningsfylt å henge med barn og unge? Send en melding til etterskoletid@sageneif.com hvis du har lyst å hjelpe oss med å gjøre Etter skoletid til et enda bedre sted å være!

Påmelding

Du melder deg på ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet under, skjemaet går på epost til Anne- Britt.

Vi bruker påmeldingen til å planlegge matinnkjøp og aktiviteter, også er det greit å ha kontaktinfo til foreldre/foresatte om noe skulle skje.

Du kan melde deg på så mange/så få dager du ønsker.

8.-10. klassinger som ønsker å være med på eget opplegg på tirsdager, melder seg også på under.

Påmeldingsskjema Etter skoletid!

Velkommen!

Sagene IF har ikke gjort dette før, det er helt nytt for oss!

Det betyr at veien blir til mens vi går sammen med dere, og at vi setter stor pris på innspill og bidrag fram medlemmer og ungdommer.

Ta kontakt med Anne- Britt Granaas hvis du har spørsmål, kontaktinfo finner du over.

Dette blir spennende, vi gleder oss!