ETTER SKOLETID 5.-10. KLASSE!

Høsten 2019 startet Sagene IF opp med etter skoletid for ungdom 5.-10. klasse. Alle ungdommer er velkomne og tilbudet er helt gratis. Vi driver med fysisk aktivitet ute og inne, ulike hobbyaktiviteter, og en del matlaging. Deltakerne kan komme innom Etter skoletid av og til, eller fast 1- 4 dager pr uke. Etter skoletid har blitt en stor suksess, mellom 80 og 100 ungdommer fra 6 forskjellige skoler var innom oss ila en uke tidlig på våren 2020. Så i midten av mars kom Koronaen og vi ble nødt til å stenge Etter skoletid resten våren og hele sommeren 2020. Det var trist, men nødvendig.

Når skolen starter opp igjen etter sommerferien 2020, så åpner vi endelig Etter skoletid igjen! Vi ønsker alle 5.-10. klassinger velkommen! På grunn av Korona- situasjonen og gjeldende smittevernregler, så blir det et litt annerledes tilbud. Les mer under og meld deg på. Vi gleder oss til å se deg igjen!

En uke på Etter skoletid vil se omtrent slik ut:

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

Hobby på klubbhuset - Bullet journal, lego, strikking, spill mm

Aktivitet i Bjølsenhallen - stikkball, lek/spill mm

Kl. 15.30- 16.30/17.00:

Matkurs med kursholdere fra Geitemyra matkultursenter.

Kl. 15.30- 16.30/17:

Aktivitet ute på Voldsløkka - idrett/ball, spill/leker, dyrking.

Deltakerne skal selv være med å bestemme innholdet i treningene, kursene og hobbyaktivitetene.

Kort om Etter skoletid for ungdom

• Gratis tilbud etter skoletid for 5.- 10. klasse.
  • Tilbudet vil ha fokus på variert fysisk/idrettsaktivitet med et løkkepreg og på varierte hobbyaktiviteter innendørs.
  • Målgruppen er ungdom som har sluttet på idrett/organisert aktivitet, eller aldri har vært med.
  • Målet er å få flere med i klubben, og holde seg i form og prøve ut nye hobbyer på en gøy måte sammen med venner uten at det koster noe.
  • Vi samarbeider med ungdomsklubben i bydelen (Ung-metro), slik at våre tilbud utfyller hverandre.
  • EST finansieres av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR) og Sagene IF, vi har fått midler til å drive tilbudet i 3 år.

Tid og sted

• Det blir Etter skoletid man - tor kl. 14- 17 (Pga mer arbeid med forberedelser og rydding/renhold, stenger vi en time tidligere enn vanlig)
  • Vi har åpent alle skoledager ila året, og følger skolens ferier.
  • Oppmøte alle dager er på klubbhuset på Voldsløkka.

Ta med

Ta med følgende i sekken:

• Innesko/sokker/tøfler
  • Treningstøy tilpasset dagens aktivitet.
  • Drikkeflaske.

Korona og smittevern!

Vi følger de smittevernreglene vi til enhver tid får av myndighetene, idrettsforbundet og av huseier Oslo kommune.

På grunn av merarbeid knyttet til planlegging og hygiene har vi valgt å stenge en time tidligere enn vanlig, altså kl. 17 isteden for kl. 18.

Regler!

1. Du må melde deg på i forkant, dette gjelder også de som var påmeldt forrige skoleår. Er du ikke påmeldt, får du ikke delta.
  2. Det forventes at de som melder seg på enten kommer eller gir beskjed om at de ikke kommer. Påmeldte som ikke møter opp regelmessig og ikke gir beskjed, mister plassen i sin gruppe.
  3. Det blir grupper på maks 20 deltaker som gjør aktivitet sammen. Hvis vi blir mer enn 20 påmeldte pr dag, vil vi opprette ventelister og så raskt det lar seg gjøre også opprette flere grupper/aktiviteter slik at flest mulig får plass de dagene de ønsker.
  4. Ansatte vil påse at grundig håndvask/desinfisering skjer når deltakerne kommer, før og etter måltid, før og etter aktivitet, og før de går hjem.
  5. Ansatte vil påse at kontaktflater og utstyr/leker der deltakerne oppholder seg vaske/desinfiseres før og etter bruk.
  6. Deltakerne får ikke gå med utesko inne, og må enten gå i sokkelesten eller ha med innesko.
  7. Vi spiser mat sammen som vanlig, men vi holder avstand og maten serveres til hvert enkelt barn av en av våre ansatte.
  8. Alle må ha med egen drikkeflaske og kun bruke denne.
  9. Barn/ungdom som ikke føler seg friske må holde seg hjemme og ikke delta på Etter skoletid. Ring og gi beskjed!

Ledere og trenere

Anne Britt Granaas er leder for Etter skoletid.

Hun vil være tilstede hver dag, og styrer alt som skjer inne i huset.

Du når henne på epost etterskoletid@sageneif.com, og på telefon 41657190 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man- fre).

Bernhard Norshus er trener i Etter skoletid. Han vil ha ansvar for all fysisk aktivitet både ute og inne.

Du når ham på epost bernhard@sageneif.com, og på telefon 46909400 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man - fre).

Etter skoletid foregår samtidig med Fotball Fritids Ordningen (FFO), og EST og FFO har felles matservering og lekselesing.

Deltakerne på EST vil derfor også se mye til Pak Ling Li som er ledere/trenere for FFO.

Etter skoletid søker frivillige!
Kjenner vi noen som kan avse 1-2 timer i uka, og som enten liker å lage mat, stå på skøyter, gjøre yoga, strikke, spille sjakk, hjelpe til med lekser eller bare synes det er meningsfylt å henge med barn og unge? Send en melding til etterskoletid@sageneif.com hvis du har lyst å hjelpe oss med å gjøre Etter skoletid til et enda bedre sted å være!

Påmelding

Du melder deg på ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet under, skjemaet går på epost til Anne- Britt.

Vi bruker påmeldingen til å planlegge matinnkjøp og aktiviteter, også er det greit å ha kontaktinfo til foreldre/foresatte om noe skulle skje.

Under Koronaen er vi pliktig å ha en riktig deltakerliste i tilfelle smittesporing blir nødvendig.

Du kan melde deg på så mange/så få dager du ønsker.

Påmeldingsskjema Etter skoletid!

MANDAGER
TIRSDAGER
ONSDAGER
TORSDAGER

Velkommen!

Sagene IF har ikke gjort dette før, det er helt nytt for oss!

Det betyr at veien blir til mens vi går sammen med dere, og at vi setter stor pris på innspill og bidrag fram medlemmer og ungdommer.

Ta kontakt med Anne Britt Granaas hvis du har spørsmål, kontaktinfo finner du over.

Dette blir spennende, vi gleder oss!