Sagene IF søker flere vaktvikarer!

Sagene IF drifter Bjølsenhallen og Klubbhuset for Oslo kommune. Det er frivillige spillere og foreldre fra Sagene IF som er vakter i anleggene hver kveld og alle helgedager 7 dager i uke.

Frivillige som ikke har anledning til å ta sin vakt, kan betale en vikar for å ta den. Sagene IF benytter seg også av vikarer når det er behov for ekstra mannskap ifm arrangementer og turneringer og lignende.

Vi søker nå etter flere vaktvikarer.

Er du over 18 år, er med/ har vært med i klubben eller bor i bydelen, og trenger en ekstra- jobb? Da er dette noe for deg!

Les mer under.