Sommeren i Sagene IF 2022!

Sommeren har blitt en tid på året der Sagene IF har svært mye aktivitet for både barn og unge og for frivillige. Bare hør her; På Kiwi- Bama cup deltar over 100 lag og en hel haug frivillige ila en vakker fotballhelg på Voldsløkka, ila 7 uker med Stjernesommer deltar nær 400 barn fra nesten 40 ulike skoler, På Tine fotballskole kommer 200 barn til å kose seg med fotball og sjokkomelk i en hel uke, og på våre to dugnader på Tons og Rock og Norway cup vil nesten 400 av våre stjerner i striper bidra til klubbkassa. Samtidig med all denne aktiviteten skal klubb og anlegg driftes, høsten planlegges og ferie avvikles. Under finner du all info du trenger om sommeren i Sagene IF 2022. God sommer til alle våre stjerner i striper! 

 

AKTIVITET

Arrangementer:  

 • Kiwi- Bama cup i fotball 18.-19. juni (ansvar: Henrik Hellevik, fotball) 
  • Vi gratulerer fotball, og stevnesjef Henrik Hellvik, med stor suksess! Over 100 lag deltok, vi hadde masse flinke frivillige i alle slags roller, og det ble en helt fantastisk dag på Voldsløkka! 
 • Tine fotballskole 20.-24. juni (ansvar: Henrik Hellevik, fotball)
  • Som vanlig så nailer fotball, og igjen Henrik, dette helt suverent, og nær 200 fotballbarn hadde en flott uke! Ekstra skryt for at det for første gang var like mange trenere som var jenter som gutter! 
 • Stjernesommer uke 26 - uke 32 og stjernesommer super uke 25 og 33 (ansvar: Audun Vagleng, rekrutteringsleder)
  • Nær 400 barn er påmeldt ila de 7 ukene det varer, og i år er det også en god del eldre barn som er med! Rekrutteringsleder Audun har stålkontroll, og får faktistisk hjelp av alle våre 60 flinke ungdommer i sommerjobb. 

Dugnader: 

 • Dugnad på Tons of Rock 23.- 25. juni (ansvar: daglig leder og nestleder Siri Moe)
  • 3 x 3 hurra for alle dere 300 stjerner i striper som bidro her. Nær sagt alle møtte opp (kun 4 av 300 møtte ikke), dere bidro til solid arbeidsmoral og god stemning (som vanlig), og vi rakte inn 340.000 dugnadskroner på 3 dager! 
  • Det kommer mer om denne dugnaden senere, da skal vi bla avsløre hvilke to lag som var flinkest til å mobilisere og som får 5000 kr til sine lagskasser. 
 • Dugnad på Norway cup 30. juli - 6. august (ansvar: Fotball v/ Ragnhild Dahl) 

Trening:

Det er god plass i alle våre anlegg om sommeren og alle våre idretter som ønsker det kan trene så mye de vil. Dette bestemmer idrettene selv, men vi ber om at aktivitetsutvalgene gir daglig leder beskjed om treningstider om klubbhus eller hall skal benyttes. Det forventes at alle fra Sagene IF som skal benytte anleggene bruker egen nøkkel/nøkkelkort, sørger for at alle dører er låst også under trening, rydder opp etter seg og sjekker at alt er i orden og låst når de går. 

Eksterne klubber/leietakere som ønsker å trene i sommer og trenger tilgang til anleggc, bes avtale dette med daglig leder (post@sageneif.com) i forkant. 

 

ANLEGG

Bjølsenhallen

Det er ingen vakter i Bjølsenhallen i sommer, og hallen er stengt for alt annet enn aktivitet som er avtalt med daglig leder (post@sageneif.com) i forkant. 

Det er aktivitet i hallen på dagtid (kl. 9- 16) hele sommeren: 

 • Sagene IF har Stjernesommer/ Stjernesommer super uke 25 - 33, de bruker nedre sal og judosalen i øvre. 
 • Fighter kickboxing og Oslo bordtennisklubb har også aktivitet helel sommeren på dagtid, de bruker sine respektive saler. 

På kveldstid er det lite aktivitet i hallen: 

 • Sagene IF innebandy skal ha sommertrening i hallen, og Petter Alexandersen har ansvar for nøkler, tilsyn, låsing og rydding. 
 • Det er også noen andre innebandyklubber som har leid treningstid ila sommeren, da har Sagene IF innebandy v/Petter ansvar. 
 • Fighter kickboxing, Oslo bordtennisklubb, Sportsklubben 09 bryting og Oslo Kali Sikaran skal ha noen treninger ila sommeren. De har fast tilhold i hallen til vanlig og tar selv ansvar for nøkler, tilsyn, låsing og rydding.  

Det vaskes som vanlig hele sommeren, hovedrengjøring gjennomføres helgen 9.- 10. juli.

 

All aktivitet i hallen er lagt inn i kalenderne som ligger her. 

 

Klubbhuset

Klubbhuset og kiosken er åpent man - tor kl. 10-15.30 hele sommeren, og vi har da vakter tilstede. Alle er velkomne innom for kaffe, trening, is.....En trenger da ikke nøkkelkort for å komme inn. 

 

Det er mye aktivitet med mange barn på dagtid: 

 • Sagene IF har Tine fotballskole i uke 25, og Stjernesommer/stjernesommer super fom uke 25 tom uke 33. 
 • Vi deler også ut Korona- tester for Oslo kommune/bydel Sagene innenfor åpningstidene, og bydelens team for utdeling (ungdom i sommerjobb) har tilhold i klubbhuset. 

På kveldstid er det lite aktivitet: 

 • Alle fra Sagene IF som ønsker å trene kan gjøre det, men da må de gi beskjed til daglig leder i forkant og de må selv ta ansvar for nøkkelkort, tilsyn, låsing og rydding.
 • Det er junior NM i Sandvolleyball i uke 30 (fom tirsdag tom søndag). De har leid tilgang til garderober og toaletter. Resepsjonen til Stjernesommer håndterer dette på dagtid, det settes inn egne vakter på kveldstid. Disse dagene vil klubbhuset holde åpent på kveldstid fram til kl 22.

Ønsker du å leie klubbhuset til selskap eller møter i sommer, så er det fult mulig, les hvordan du går fram her. 

 

Det vaskes som vanlig i hele 1. etasje, samt i trapp, foaje, toaletter og festsal i 2. etasje. Hele kontorgangen og alle rom knyttet til denne, vaskes kun 3 ganger pr uke. Hovedrengjøring gjennomføres helgen 16.- 17. juli.

 

All aktivitet på Voldsløkka og i klubbhuset er lagt inn i kalenderne som ligger her. 

 

FERIEAVVIKLING

Du finner oversikt over når den enkelte ansatte i admin og drift har ferie i bildet helt nederst i artikkelen. I uke 33 er det satt av tid for hele admin til å planlegge høsten 2022. 

 

Har du behov for å komme i kontakt med admin eller drift ila sommeren, ring/send epost til en av oss som er på jobb. De vil ta kontakt videre om det er nødvendig. 

 

Styret har fordelt sommerukene mellom seg, slik at det alltid er minst et styremedlem tilgjengelig om noe skulle skje. De vil også gjennomføre enkelt tilsyn i klubbhus og hall i sine uker. 

 

Stjernesommer og Stjernesommer super bruker vakttelefonen i klubbhuset i sommer, og du kommer direkte til vakta deres i kiosken om du ringer 91912814 i åpningstidene man - fre kl. 10- 15. 

 

GOD SOMMER!

 

Til slutt vil vi ønske alle våre Stjerner i striper en fantastisk sommer! 

 

Og tusen takk til alle dere, både ansatte og frivillige, som bidrar til å lage en super sommer for alle som er med på våre aktiviteter eller bidrar på dugnad til vår alltid nesten tomme klubkasse! 

 

Og husk....frivillig arbeid gjør det lykkeligere! 

 

MVH styret og daglig leder!

0
Feed