Matchi - Nytt system for booking av tennisbanene!

Sommeren 2020 rehabiliterte Oslo kommune v/ Bymiljøtaten Voldsløkka tennisbaner. Det har blitt veldig flott, med 3 nye baner med kunstgrus og flomlys. Banene er åpne og gratis for alle, og har vært til stor glede for mange. I høst har det strømmet til med tennisspillere i alle aldre fra morgen til kveld. For å ta i bruk mest mulig at tiden på banene og for at flest mulig skal få spille, så test-innfører vi på tampen av sesongen et online bookingsystem som heter Matchi. Les mer under. 

Du finner all info om Voldsløkka tennisbaner her! 

En test ut sesongen 2020!

Fom 1. november 2020 må du booke tid i Matchi for å bruke banene. I tilegg til info her på sageneif.no, vil vi hengt opp plakater med info på banene. I første omgang er dette en test ut sesongen 2020 (siste spilledag søndag 6/12). Er det velykket og noe brukerne liker, så vil vi fortsette å bruke systemet sesongen 2021. Fungerer det ikke, vil vi få tilbake til helt åpne baner uten noe bookingssystem. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger under.

 

Om Matchi!

Med Matchi kan du logge deg inn og booke tider via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser samt apper for iOS og Android. Alt du trenger å gjøre er å registrere en bruker, så er du klar til å booke. Du blir ikke medlem av Sagene IF tennis ved registrering. Matchi er gratis å bruke og det vil fremdeles være gratis å bruke banene. Det er lagt inn regler i systemet som gjør at det ikke skal gå an for noen få å booke all tid. Du kan booke tid innenfor sommersesongen (1/3 - 1/12, utvidet til 6/12 i 2020) og innenfor åpningstidene man - søn kl. 7- 22. Det er kun deg selv og administrator i Sagnene IF som har tilgang til den infoen du legger inn ved registrering og som kan se ditt navn på en booking (for alle andre står det bare "opptatt"). Målet med å innføre Matchi er at flest mulig skal få spille, og at mest mulig at tiden på banen benyttes. Når du bruker Matchi kan du også booke tider på en rekke andre tennisbaner som bruker samme system. 

 

Du kan lese mer om Matchi her. 

Slik kommer du i gang med Matchi! 

 • Registrer en bruker i Matchi her.
 • Logg deg inn og book tider på Voldløkka tennisbaner sin side på Matci her.
 • Les og følg reglene under. 

Regler

 • Spillere som har booket tid i Matchi har rett på tiden, de må kunne vise bookingen i Matchi.
 • Banen kan bookes når de er ledige i sommersesongen (1/3 - 1/12, utvidet til 6/12 i 2020) og innenfor åpningstidene man - søn kl. 7- 22. 
 • Banen kan bookes tidligst 5 dager i forkant, og det er kun mulig å reservere én tid/bane om gangen.
 • Spilletiden er begrenset til totalt 1 time (60 min), inkludert kosting og rydding!
 • Alle må rydde etter seg og kaste søppel, samt koste banen etter bruk (se anvisning på skilt).
 • Banene skal kun brukes til tennis med racket og ball, ingen andre aktiviteter er tillatt.
 • Det er ikke tillatt med sko som ødelegger dekket.
 • Det er forbudt med hundelufting på banene.
 • Meld fra til Sagene IF om du oppdager feil/skader på anlegget.

Velkommen til Voldsløkke tennisbaner! 

 

Ta kontakt med oss ved spørsmål. 

 

MVH Sagene IF tennis

0
Feed