Bruk av Voldsløkka tennisbaner!

Sommeren 2020 rehabiliterte Oslo kommune v/ Bymiljøtaten Voldsløkka tennisbaner. Det har blitt veldig flott, med 3 nye baner med kunstgrus og flomlys. Banene er åpne og gratis for alle, og har vært til stor glede for mange. Det strømmer til med tennisspillere i alle aldre fra morgen til kveld. Det har gjort atbanene er fullbookede hver dag og at det er stor rift om å få spilletid på banene. Vi har derfor innført rutiner og regler for booking og bruk av banene. Les mer under. 

Du finner all info om Voldsløkka tennisbaner her! 

Booking av tid - Matchi! 

Fom 1. november 2020 må du booke tid i Matchi for å bruke banene. I tilegg til info her på sageneif.no, vil vi hengt opp plakater med info på banene. Med Matchi kan du logge deg inn og booke tider via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser samt apper for iOS og Android. Alt du trenger å gjøre er å registrere en bruker, så er du klar til å booke. Du blir ikke medlem av Sagene IF tennis ved registrering. Matchi er gratis å bruke og det vil fremdeles være gratis å bruke banene. Det er lagt inn regler i systemet som gjør at det ikke skal gå an for noen få å booke all tid. Du kan booke tid innenfor sommersesongen (1/3 - 1/11) og innenfor åpningstidene man - søn kl. 6- 22. Det er kun deg selv og administrator i Sagnene IF som har tilgang til den infoen du legger inn ved registrering og som kan se ditt navn på en booking (for alle andre står det bare "opptatt"). Målet med å innføre Matchi er at flest mulig skal få spille, og at mest mulig at tiden på banen benyttes. Når du bruker Matchi kan du også booke tider på en rekke andre tennisbaner som bruker samme system. 

Du kan lese mer om Matchi her. 

Slik kommer du i gang med Matchi! 

 • Registrer en bruker i Matchi her.
 • Logg deg inn og book tider på Voldløkka tennisbaner sin side på Matci her.
 • Les og følg reglene under. 

Bruk av banene - Regler!

Det er meget viktig for Oslo kommune (eier av anlegget) og for Sagene IF (drifter anlegget) at banene er åpne og gratis for alle og at flest mulig får spille.
Banene skal være et reelt lavterskeltilbud i tennis for alle, det er vårt mål for driften av banene og for vår tennisklubb. 

For å få til dette er vi avhengig av at alle følger våre baneregler under. Det henger oppslag om disse på alle banene og de er publisert både på Matchi og på våre nettsider. Spillere som ikke følger reglene kan bli utstengt fra å bruke banene. 

Baneregler! 

 1. Spillere som har booket tid i Matchi har rett på tiden, de må kunne vise bookingen i Matchi.
 2. Banen kan bookes tidligst 5 dager i forkant, det kan kun reservere én tid/bane om gangen. Nye tider legges ut ved midnatt. 
 3. Tid som ikke brukes må avbookes senest 2t før, brudd vil føre til at tilgang til å booke bane sperres. Når du avbooker vil spillere på ventelisten få mulighet til å booke banen.  
 4. Bookede baner/tomme baner der spillerne ikke har dukket opp, kan bruks av alle fom 5 min over hel. Da er det ikke nødvendig å booke i Matchi. 
 5. Kommersiell aktivitet er forbudt! Brudd vil føre til at tilgag til å booke bane sperres.
 6. Spilletiden er totalt 1 time (60 min), inkludert kosting/rydding!
 7. Alle må rydde etter seg, kaste søppel og koste banen etter bruk.
 8. Banene skal kun brukes til tennis.
 9. Det er ikke tillatt med sko som ødelegger dekket.
 10. Der forbudt med hundelufting på banene.

Sagene IF klubbhus! 

Du finner Sagene IFs klubbhus rett ved banene, og her kan du låne toalett og handle i kiosken i åpningstidene (man - fre 16- 22, lø og søn 10- 18). 

Sagene IF tennis!

Sagene IF tennis er en ung tennisklubb som foreløpig kun har aktivitet for barn og unge ungdommer. Vi har også ambisjoner om å få i gang aktivitet for eldre ungdommer og voksne, og diskuterer i disse dager hvordan det kan organiseres best mulig for flest mulig. Følg med her på våre nettsider og på våre Facebooksider (Sagene IF). 

 

Velkommen til Voldsløkke tennisbaner! 

 

Ta kontakt med oss ved spørsmål eller ved feil/mangler på anlegget. 

 

MVH Sagene IF tennis

0
Feed