Gratis håndballskole for alle barn!

Sagene IF inviterer alle barn 6- 12 år, både jenter og gutter, på gratis håndballskole! Det blir trening hver mandag kl. 16.30- 17.30 fom uke 41 tom uke 45 I Bjølsenhallen. Første trening blir da 11. oktober. Vi gleder oss til å ta imot flere håndballspillere i klubben! 

 

Håndballskolen er åpne for alle, det koster ingenting. Du trenger kun vanlige treningsklær og sko til innendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Det er ikke nødvendig å melde seg på eller registrere seg, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter.   

 

Det er løpende opptak på håndballskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Håndballskolen er spesielt egnet for barn 1.- 4. klasse. Eldre barn som er nybegynnere er også hjertelig velkomne, de vil etterhvert gå inn i klubbens lag for deres årgang.

 

Håndballskolen varer i 5 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene, med foreldrene som viktige bidragsytere rundt laget. Først da blir man medlem av Sagene IF, les mer om det her.

 

Håndball er en helt ny idrett i Sagene IF, vi startet opp høsten 2021! Vi gleder oss derfor til å ta imot flere håndballspillere- med familier i klubben! 

 

Du kan lese mer om alle åpne og gratis idrettsskoler i flere idretter her

0
Feed