Faktura for treningsavgift 2021 - Andre runde!

Sagene IFs årsmøte 29. april vedtok treningsavgifter for 2021 for de ulike idrettene. Treningsavgiften går til den idretten du driver med og dekker ting som utstyr, drakter, kamper, dommere, trenere osv. Vi sender ut faktura i forkant av sesongen i den enkelte idrett, med noen unntak i 2021 pga Korona. I de to ukene før høstferien sender vi ut alle fakturaene for treningavgift vi ikke har sendt ut tidligere. Har du ikke penger til å betale? Da tar du kontakt med oss, også finner vi en løsning sammen! Under finner du mer info.

Alle medlemmer av Sagene IF får to fakturaer av oss hver år:

1. Faktura for medlemsavgift – Er for medlemskap i Sagene IF for kalenderåret, sendes ut ila januar/februar hvert år.
  2. Faktura for treningsavgift – Er for deltakelse hele sesongen i din idrett, sendes ut før oppstart av sesongen, i noen idretter deles denne i to.

Faktura for medlemsavgiften 2021 ble sendt ut til alle medlemmer i starten av 2021. Den var på 415 kr for medlemmer under 26 år, og 525 kr for medlemmer over 26 år. Den gjelder for hele kalenderåret 2021. Det var årsmøtet i 2020 som har bestemt størrelsen på medlemsavgiften.

Treningsavgiften går til den idretten du driver med og dekker ting som utstyr, drakter, kamper, dommere, trenere osv. Det var årsmøtet i Sagene IF i 2021 som bestemte størrelsen på treningsavgiftene. De ulike idrettene har forskjellige priser, du finner prisliste her. Faktura for treningsavgiften blir sendt ut i forkant av sesongen til den enkelte idrett, med noen unntak i 2021 pga Korona. De som fikk sin faktura i vår var fotball (de fleste), sykkel, quidditch, rugby, landhockey og tennis.

De som vil få sin faktura nå er:

• Alle vinteridrettene - Innebandy, bandy, håndball, judo/bryting.
  • Fotball - Futsal, vintertrening, og del 2 av trenignsavgiften (kun noen seniorlag).
  • Allidrett/turn - Semesteravgift høsten 2021.

Du får alle fakturaer fra oss som vedlegg på epost, og den vil ligge i din profil på Min idrett. Har du åpner opp for å ta imot fakturaer i Vipps, så finner du den også der. Du får også en SMS fra oss om at du har fått fakturaen. Du kan velge om du vil betale fakturaen du får som vedlegg på epost på vanlig måte i din nettbank, om du vil logge deg inn i Min idrett å betale med kort, eller om du logge deg inn i VIpps og betale den der.. Ta kontakt med oss om du mener noe er feil.

Sliter du med å betale fakturaene? Da finner vi ut av det sammen med deg. Du kan be om betalingsutsettelse, dele opp regningen i flere deler, eller søke om fritak for treningsavgiften. Les mer om dette her. Alle som vil skal få være med i Sagene IF, dette er veldig viktig for oss, og vi finner alltid en løsning

Sagene IF er en frivillig organisasjon, dvs at klubben drives av medlemmene på dugnad. Det får vi til ved at alle medlemmene putter litt innsats (dugnad) og litt penger (medlems- og treningsavgift) inn i klubben. Det alle medlemmene tilsammen bidrar med blir Sagene IF. Du er derfor ikke kunde i Sagene IF, du er medlem. Du bidrar med det du kan bidra med, også får du igjen det fellesskapet sammen klarer å få til.

Du kan lese mer om medlemskap i Sagene IF her.

Her finner du mer info om:

• Hva du kan nyte og hva du må yte
  • Innmelding/ utmelding
  • Priser og betaling
  • Hva du kan gjøre hvis økonomien er vanskelig
  • Støttemedlemskap