Om Sagene IF tennis!

Sagene IF tennis er en helt ny tennisklubb!
Vi startet med tennisskole på Voldsløkka høsten 2016, over 30 barn ble med. Vi ble tatt opp som egen avdeling i Sagene IF på årsmøtet i mars 2017, og da ble vi også medlemmer i Norges Tennisforbund. Sagene IF tennis holder til på Voldsløkka tennisbaner om sommeren, og i gymsalen på Bjølsen skole om vinteren.

Sagene IF tennis er et lavterskeltilbud for barn!
Klubben har kun aktivitet for barn, og vi er opptatt at at alle skal få være med. Foreløpig har vi 2 grupper for barn som har trent et års tid, en tennisskole for nybegynnere som starter opp i uke 35 2017 (SE HER), og vi jobber for å få på plass et tilbud for AKSene på de lokale skolene fra høsten 2017. Etterhvert ønsker vi også å starte opp aktivitet for ungdom og voksne, men det er avhengig av at vi knytter til oss frivillige som ønsker å bidra til å få dette til.

Sagene IF tennis jobber for å rehabilitere tennisbanenen på Voldsløkka!
Vi er heldige som har tilgang til en kommunal bane på Voldsløkka og får bruke denne helt gratis. Banene er imidlertid i noe dårlig forfatning, og vi jobber sammen med Sagene IF hovedlaget og Oslo kommune for å få til en oppussing av banene. Det er sannsynlig at dette vil skje ifm det påbegynte utbyggingen av Voldsløkka. Det er imidlertid viktig å være klar over at dette ligger noen år fram i tid.