Første kamp på ny bane!

Lørdag 12. august spilte Sagene IF landhockey sin første kamp på nye Voldsløkka landhockeybane!
En historisk dag: i dag hadde Sagene Landhockey sin første kamp på hjemmebane noensinne!

Vi spilte mot seriemester og norgesmester Kringsjå, som vant overlegen. Men mange år etter de siste egne NM-titlene kunne vi endelig ta i bruk den nye banen i hjertet av Oslo. Og den bærer frukt allerede: for første gang i to år hadde vi ikke bare et komplett lag på banen, men til og med tre innbyttere, takket være Furuset Landhockey, som vi har samarbeidet med i en god stund.

Nå har vi treningsforhold som gir oss muligheten å tiltrekke flere voksne og barn og åpne hockeymiljøet også for de tusenvis av beboere av Oslo sentrum.

Både Bydelsordfører Helge Stoltenberg. generalsekretær i Oslo idrettskrets Magne Brekke, og styremedlem Hilde Johnsrud var en del av heiagjengen på kampen.