Sportslig leder for junioravdelingen på plass!

Sagene IF innebandy har ansatt Hilma Thofte som sportslig leder for junioravdelingen.

Det var 3 søkere til stillingen. Hilma ble valgt fordi hun hadde mest erfaring og kompetanse spesifikt på innebandy.

Hilma er selv en ekte stjerne i stripe, hun er kaptein for vårt eliteserielag for damer. Hun har trener 1 og 2 i innebandy og lang erfaring som spiller på høyt nivå. Hilma startet i jobben 1. september, og har kommet godt i gang allerede.

- Jeg synes det er gøy å få jobbe med innebandy og få bruke min erfaring i egen klubb, sier Hilma.

Det er 4 oppgaver vår nye sportslige leder skal ta fatt på:
  • Lede det sportslige arbeidet med alle aldersbestemte lag.
  • Lage og iverksette en sportslig plan for junioravdelingen.
  • Rekrutter barn til innebandyskolen og etablere minilag.
  • Informasjonsarbeid internt i klubben, i nærmiljøet og på nett.
Bakgrunnen for ansettelsen er at arbeidsutvalget i innebandy ønsker mer trøkk på klubbens arbeid for barn og ungdom generelt, og på rekrutteringsarbeidet spesielt. Det er i første omgang en 20 % midlertidig stilling som varer ut innebandysesongen 2017/2018.

- Hilma har stor respekt som spiller og trener i klubben, og vi er stolte av å få henne på laget, sier leder av Sagene IF innebandy Odd- Arne Hauge.