Utleie Bjølsenhallen

Lurer du på muligheten for å leie saler og rom i Bjølsenhallen? Under finner du informasjon om vår utleieaktivitet.

Hverdager dagtid (kl. 8- 16)

Det er Oslo kommune som drifter og leier ut hallen mandag - fredag kl. 8- 16. Leietakere på dagtid har derfor en utleiekontrakt med Oslo kommune.

For mer info om ledige tider, leievilkår og priser ta kontakt med forvalter for Bjølsenhallen Jørn Gundersen, tlf: 91569085

Hverdager kveldstid (kl. 16- 22.30)

Mandag - fredag kl. 16- 22.30 er det kun idrettslag og bedriftsidrettslag som har søkt og fått treningstid av sin særkrets som kan trene i hallen.

Idrettslag som leter etter tid i en hall bes ta kontakt med sin særkrets. Bedrifter som ønsker tid bes ta kontakt med Oslo bedriftsidrettskrets.

Helger og ferier

Sagene IF leier ut Bjølsenhallen i helger og ferier. Med helger menes lørdag (kl. 9- 18) og søndag (kl. 10- 20). Med ferie mener skoleferien om sommeren, hele påskeuka og hele juleferien. Vi leier kun ut til idrettsaktivitet, ikke til bryllup, fester eller messer. Det er en frivillig vakt i hallen fra Sagene IF innenfor åpningstidene som hjelper deg med praktiske spørsmål. Det er mulig å leie alle rom/saler i hallen, og garderobefasiliteter er inkludert i leien. Leietaker plikter å sette seg inn i hallens ordensreglement og brannrutiner, som du finner her.

Priser:

• Bjølsen match (stor sal med tribuner): 250 kr pr time for idrettslag, 650 kr pr time for andre aktører.
  • Bjølsen øvre (Stor sal uten tribuner): 200 kr pr time for idrettslag, 600 kr pr time for andre aktører
  • Bordtennissalen: 150 kr pr time for idrettslag, 550 kr pr time for andre aktører
  • Kampsportsaler: 150 kr pr time for idrettslag, 550 kr pr time for andre aktører
  • Møterom: 150 kr pr time for alle.
Slik leier du
  • Finn en ledig tid du ønsker å leie i banekalenderne her.
  • Fyll ut og send inn bookingskjema her, da bekrefter du å ha lest og forstått utleievilkårene.
  • Du får en bekreftelse på bookingen av oss når vi har behandlet den.
  • Du får faktura tilsendt til oppgitt fakturaadresse etter at din aktivitet i hallen er avsluttet.
  • Ta kontakt med vår driftsleder hvis du har spørsmål.

STEM PÅ SAGENE IF!