VELKOMMEN TIL VÅRE IDRETTSSKOLER!

Idrettsskoler for barn 6- 12 år!

Hver høst har Sagene IF åpne og gratis idrettsskoler for barn 6- 12 år. Vi har idrettsskoler i fotball, innebandy, bryting, bandy, landhockey, rugby og tennis. Alle skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding eller registrering, det er bare å møte opp og bli med, og du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter. Skolene er spesielt egnet for de som begynner på skolen til høsten.

Alle skolene varer nesten et år (eller fram til sesongen i den enkelte idrett. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre. Først da blir man medlem av Sagene IF.

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben.

Du finner info om alle våre idrettskoler i 2016 under!
Velkommen på idrettsskole!