Info til kioskvakter

Vinteren 2017/2018 vil forskjellige avdelinger/ idretter i Sagene IF drive kiosken på Voldsløkka kunstis på dugnad i helgene.
Under følger viktig info til kioskvaktene.
Vaktliste:
Kioskens åpningstider:
  • Lørdager kl. 10- 14, søndager kl. 10- 16.
Utstyr:
  • Alt nødvendig utstyr ligger i mannskapsrommet ved banen.
  • Strøm, bord, stoler, søppelkasse, prisplakat, VIPPS- plakat.
  • Pølsekoker, kaffetrakter/kanner, vaffeljern, vannkoker.
  • Våre driftsfolk låser opp og hjelper deg med å finne ting.
  • Det er mange store maskiner og området er en byggeplass, derfor viktig at dere gjør som våre driftsfolk sier.
  • Alt må ryddes inn garasjen på lørdag og søndag etter stenging.
Varer:
  • Vi selger vafler, pølser, tolbærtoddy, kaffe, saft, sjokolade.
  • I tillegg trenger du kopper, søppelsekker, bestikk osv.
  • Alt dette hentes i Bjølsenhallen lørdag før åpning og leveres/ryddes tilbake i Bjølsenhallen søndag etter stenging (kl. 20). De er pakket på en egen tralle som står i i kiosken i Bjølsenhallen, spør hallvakta. Det er ganske mye, bil er bra.
  • Idrettene/ lagene kan selv bake kaker og boller hvis de vil.
  • Hvis dere går tom for varer kan mer hentes i Bjølsenhallen (snakk med hallvakta), eller du kan ta penger fra kassa å handle (Husk å legge kvitteringen i kassa).
Penger
  • Vi tar kontanter og VIPPS.
  • Vekselkasse (blå) henter du i Bjølsenhallen samtidig som du henter varene, spør hallvakta.
  • VIPPS- skilt og prisliste står i garasjen ved banen, og ligger her.
  • Vekselkasse med alle penger og kvitteringer leveres til hallvakta i Bjølsenhallen før stenging søndag (kl. 20.00).
  • Overskuddet fra kiosksalget går til laget som sitter vakter.
  • Daglig leder tar oppgjøret påfølgende uka og gir lagleder beskjed om overskuddet som overføres lagskassen (dette kan ta noe tid!).