Medlemskap

Her finner du informasjon om innmelding og medlemsskap i Sagene IF allidrett.

Medlemskap

• Alle barn som er med på allidrettene er medlemmer av Sagene IF. Les hva medlemsskap innebærer her.
  • Sagene IF bruker idrettsforbundets system for medlemshåndtering som heter Min idrett. Les mer om det her.
  • Det koster noen kroner å være med i allidretten, årsmøtet bestemmer prisen. Les om når du får faktura og hvordan du betaler her.
  • Alle barn som slutter på allidretten må melde seg ut av Sagene IF. Les hvordan du gjør det her.
  • Ved spørsmål, ta kontakt med vår allidrettsleder.

Innmelding, betaling og utmelding

1. Du melder på ditt barn på allidrett ved å fylle ut innmeldingsskjemaet under.
  2. Du får en bekreftelse av oss på epost når innmeldingen er mottatt og registrert.
  3. Når du har mottatt bekreftelsen er det bare å møte opp på trening, vår instruktør tar deg imot når dere kommer.
  4. Du får faktura av oss på epost, dette kan ta litt tid.
  5. Hvis ditt barn ikke lenger ønsker å delta på allidrett, så må dere melde dere ut. Det gjør du ved å sende en epost til allidrett@sageneif.com