Etter allidretten?

Hva gjør du når ditt barn skal begynne på skolen og har blitt for gammel til allidretten?
Sagene IF har åpne og gratis idrettsskoler i våre idretter for alle barn som begynner på skolen, les mer om det under.
Sagene IF allidrett er for små barn 3- 5 år, og når man begynner på skolen så er man for gammel for allidretten. Vi ønsker selvfølgelig at dere blir med videre på våre åpne og gratis idrettsskoler. Dette er et tilbud for alle nye førsteklassinger. Vi kjører skoler i alle våre idretter som har aktivitet for barn. Det er ingen påmelding, og bare å møte opp. Hvis en vil, kan en prøve flere aktiviteter. Idrettsskolene varer mellom 5 og 10 uker, og først etter at skolen er over må du bestemme deg for om du ønsker å være med fast og bli medlem av en idrett. Mot slutten av idrettskolen vil du få informasjon om veien videre, hvilke valg du har og hva et medlemskap i en idrett betyr på et foreldremøte. Målet med idrettsskolene er å gi alle barn i bydelen mulighet til å finne en aktivitet de trives med.