Våre medlemsfordeler

Medlemmer av Sagene IF får rabatter hos en rekke av våre leverandører og sponsorer. På denne siden finner du oversikt over alle disse medlemsfordelene.
Myrens sportssenter
Sagene IF har en avtale med treningsenteret Myrens Sportssenter på Torshov (Sandakerveien 24 C). Alle våre medlemmer har mulighet til å melde seg inn på Myrens Sportssenter til rabatterte, unike priser, uten bindingstid. Myrens er sertifisert som "Rent senter" av Anti- doping Norge.

Priser:
  • Ordinært medlemskap: 450 kr. pr. mnd. (ordinær pris 649 kr)
  • Squashmedlemskap: 600 kr. pr. mnd. (ordinær pris 649 kr)
  • Formiddagsmedlemskap: 370 kr pr. mnd. (ordinær pris 549 kr)
  • Studentmedlemskap: 370 kr. pr. mnd. (ordinær pris 549 kr)
  • Innmelding/ administrasjonsgebyr: 199 kr.
Sjekk ut www.myrens.no for mer info om medlemskapene og bestilling av prøvetime.
Ta med kvittering for betalt medlemsavgift i Sagene IF eller utskrift av din profil i Min idrett ved innmelding.
Nåløyet
Sagene IF har en avtale med Nåløyet AS.
Avtalen gir alle medlemmer i Sagene IF redusert pris på behandling hos Nåløyet. Nåløye holder til i Grenfsenveien 12.

På nåløyet tilbyr de et bredt spekter av behandlingsmetoder som akupunktur, massasjeterapi, kopping, kinesologi og mental trening. Målet med behandlingen er å bidra til mindre skader og større bevissthet for egen kropp og generelt en bedre helse. Til nåløyet kommer folk med plager som idrettsskader, muskel og skjelettplager, kroniske smerter, hodepine og migrene, allergier og eksem, stress, fordøyelsesproblemer, forkjølelses- og luftveisproblemer.

Les mer om nåløye på www.nåløye.no
Les om avtalen med Sagene IF og timebestilling med rabatt her.
Torshov sport og Hummel
Alle medlemmer i Sagene IF følgende rabatter på Torshov sport:
  • 20 % på klubbkolleksjonen til Sagene IF, du kan handle på i Sagene IFs nettbutikk her.
  • 10- 15 % på alle andre varer (ikke salgsvarer) i butikken.
Handler du i butikken i Sandakerveien/ Vogtsgate, gi beskjed om at du er medlem av Sagene IF i disken.
Norsk Bandysport og Salming

Alle medlemmer i Sagene IF får følgende rabatter på Norsk Bandysport:
Norsk bandysport er spesialister på innebandyutstyr.
Du kan handle i deres butikk i Tvetenveien 30 (0666 Oslo) eller i deres nettbutikk på www.norskbandysport.no.
Gi beskjed i disken i butikken om at du er medlem i Sagene IF.
AVIS bilutleie

Alle medlemmer i Sagene IF kan leie bil til rabatterte priser hos AVIS bilutleie.
I tillegg sponser AVIS Sagene IF med 15 % av det du leier bil for.

Du bestiller her.