Litt om Sagene IF

Sagene IF ble stiftet i 1921 og feiret 90- års jubileum i 2011. Vi har lange og gode trasjoner i bandy, sykkel og fotball. De siste årene har også klubben markert seg i innebandy og landhockey.

Klubben er et fleridrettslag som har idrettene fotball, innebandy, bandy, landhockey, bryting, rugby og sykkel. De senere årene har allidrett for Barn 3- 5 år blitt en populær aktivitet i Sagene IF. Aktiviteten fokuserer på utvikling av grunnleggende motoriske ferdigheter, lek og morro.

Det har vært en sterk medlemsvekst i klubben de siste årene. I 2014 hadde vi 1300medlemmer. Fotball og innebandy er de to største avdelingene. Bryting ble tatt opp i klubben i 2013 og har vokst fort. Rugby kom med i 2014. Allidretten har nær eksplodert siden vi ansatte en allidrettsleder i 2013, de nærmer seg 150 barn.

Sagene IF har alltid vært en klubb som tar et stort ansvar for sitt lokalmiljø. Det er vi stolte av og ønsker å fortsette med. Gjennom våre storbyprosjekter tilbyr vi en lang rekke åpne og gratis aktiviteter og idrettsskoler til barn og ungdom. I 2012 kom det også på plass en allidrettsgruppe for barn og ungdom med spesielle behov som heter "Venner i aktivitet". Vi har også trimgrupper for innaktive voksne, og kvinner.

Det er et eget mål for klubben at det ikke skal være dyrt å være med. Det koster kun 400 kr å være medlem i klubben, også kommer treningsavgift til den idretten man er med i i tilegg.

Av store arrangementer må vi nevne at Sagene IF er medarrangør av Norway cup på Voldsløkka hver år, og at innebandyavdelingen hver høst inviterer til Meny- cup i Bjølsenhallen. Dette er viktige dugnader for klubben.

I Bjølsenhallen finner du daglig leders kontor, her trener også alle klubbens innebandylag og vår bryteavdeling. Sagene IF har driftsansvaret for Bjølsenhallen alle kvelder og helger.

På Voldsløkka har vi driftsansvaret for Voldsløkka garderober, Bjølsen kunstgress og Voldsløkka kunstis. På kunstgresset trener våre fotballag. landhockeylag og våre rugbylag, og på kunstisen finner du våre bandyspillere på vinterstid.

Våre aller yngste fotballspillere holder til i Bjølsenparken, som vi også har driftsansvaret for. På vinterstid trekker alle fotballagene inn i gymsalene på Bjølsen skole, Sagene skole og Lilleborg skole.

Sagene IF har i mange år jobber for en utbygging av Voldsløkka, og denne kampen står fortsatt øverst på vår agenda.

Velkommen til Sagene IF!

INNEBANDY