Konsert på Voldsløkka!

Marcus & Martinus skal spille konsert på løkka!
Første helgen i juli kommer konsertserien Oslo Sommertid til Voldsløkka. Det legges opp til heldags konsertopplevelser både lørdag og søndag, der en stor headliner definerer den musikalske retningen for dagen. På søndagen er det Marcus og Martinus som er det store trekkplasteret. Øvrige artister og endelig program er ikke helt klart enda, men følg med!

Det er første gang Voldsløkka brukes som konsertarena!
Det er den store gressletten som skal brukes. Scenen vil stå ved Volleyballbanene vendt mot sletta der publikum vil stå. Det er plass til omkring 60.000 mennesker, men arrangøren ser for seg at det vil kommer nær 30.000. Det vil legges beskyttelse over gresset for å ikke ødelegge banene. Dette er det samme typen beskyttelse som de bruker på Ullevål stadion når det er konserter der. Det legges opp til at publikum skal ta kollektivtransport, og det vil settes opp busser fra sentrum. Da konserten foregår i skoleferien, er det ingen kampaktiviteter på området som påvirkes. Gressbanene vil være stengt for trening i uke 26 og 27. Volleyballbanene og Bjølsen kunstgress vil være stengt fom. 29. juni tom. 4. juli. Oslo kommune har godkjent arrangementet og har leid ut området til Atomic Soul, også bydelen er med på laget.

En spennende mulighet for Sagene IF!
Sagene IF har en fin dialog med arrangør Atomic Soul, og vi vil involveres i arrangementet på flere måter. For det første vil vi få mulighet til å jobbe dugnad på konserten til inntekt for vårt kommende nye klubbhus på Voldsløkka. Detaljene omkring dette er ikke klare enda, men vi kommer med mer info så snart vi har den. For det andre vil alle som kjøper billett til konserten få mulighet til å donere penger til samme utmerkede formål, og Atomic Soul vil også bidra med å matche den summen. Så finner vi sikkert på noe mer gøy underveis...

Du finner mer praktisk informasjon om arrangementet på www.oslosommertid.no
Arrangøren har også en egen kontaktperson for naboer som har spørsmål, og vedkommende kan kontaktes på epost nabo@oslosommertid.no eller telefon 48338983.

Dette blir nytt og spennende for oss stjerner i striper!
Les hva Dagsavisen har skrevet om konserten her.