Tusen takk for hjelpen!

Tusen takk til alle som stilte opp på dugnad på Oslo Sommertid 2. juli! Dette var vår største dugnad noensinne! Det ble en fin sommerkveld på Voldsløkka med bra vær og god stemning! Også fikk vi jo inn en del penger da....
MARCUS OG MARTINUS PÅ SCENEN!
SLIK SER 45.000 MENNESKER UT!
45.000 mennesker tok turen til Voldsløkka denne kvelden! Fra tidlig på formiddagen var det en jevn strøm av folk fra Nydalen stasjon og til inngangen helt nede ved Bjølsen kunstgress v/Uelandsgate. Pent vær, barn og ungdom i godt humør, og mødre og fedre i avslappet feriemodus gjorde at det ble en fin familiedag på Voldsløkka. Det var spesielt å se så mange mennesker på hjemmebanen vår!
SCENEN
RENOVASJONSTEAM
KIOSKLAG
PANTEOPERASJON
Klar til å ta imot publikum stod en hær av frivillige fra Sagene IF. Du gule vestene utgjorde renovasjonsteamet. Deres jobb var å holdt alt rent og pent hele dagen. De var så mange og så ivrige at det aldri var mer enn 10 meter til nærmeste gule vest. De oransje vestene var med på kiosklaget. De hadde en hektisk dag pga litt underdimensjonering på matsalget på arrangementet generelt. Vafler, kaker, saft, is og pølser ble solgt unna i rekordfart, og vi tømte nok alle lokale Joker- butikker for det meste ila dagen. Ungdommene i Sagene- drakter var en del av vår panteoperasjon. I løpet av dagen samlet de over 12.000 flasker og hjalp til med stor og smått. Vi bidro også med frivillige i akkreditering, billettsalg, vannposten, røykehjørnet (eller skammekroken som det het), barnevognparkeringen og i opprigg/ nedrigg. I det hele tatt en fleksibel gjeng som kunne brukes til og ble brukt til det meste!
PANTESJEFENE TELLER 12.000 FLASKER ILA DAGEN!
DE GULE VESTENE RYDDET SLETTA FOR SØPPEL ETTER KONSERTEN!
FRIVILLIG ARBEID GJØR DEG LYKKELIGERE!
FRIVILLIGHET I SOLNEDGANG!
Hva sitter så Sagene IF igjen med etter denne dugnaden? Mange har spurt om dette ila sommeren, og nå er endelig tallene klare. Tilsammen hadde vi inntekter på omlag 450.000 kr. De største inntektene kom fra dugnadsbetaling for jobben, kiosk og pant. Vi fikk også fine inntekter fra donasjoner til Sagene IF en kunne gjøre når en kjøpte billett på nett, og fra slaget av et lerret med autografene til alle artistene. Det var arrangøren som la til rette for dette, det setter vi stor pris på! Så hadde vi tilsammen ca. 115.000 kr i utgifter. De største utgiftene var knyttet til lønn til prosjektansatte og kioskvarer. Sagene IF sitter da igjen med et overskuddet omlag 335.000 kr. For Sagene IF er dette mange penger som vil bety mye for klubben vår! Du kan se alle tallene her.

Tilsammen ila arrangementet stilte 397 stjerner i striper opp for klubben midt i sommerferien! Det kom til og med flere enn det som hadde meldt seg på, og nær sagt alle som hadde meldt seg på dukket opp. For Head of delegation, Vibeke og Pak, som hadde mast på alt og alle om den etterhvert berømte vaktlisten i måneder og uker, var det veldig fint å se! Klubben fikk mye skryt og mange fine tilbakemeldinger etter arrangementet; Dere er arbeidsvillige, selvstendige, løsningsorienterte, fleksible, blide og positive. Ekte stjerner i striper altså! Alt var selvfølgelig ikke perfekt, og en evaluering er alltid lurt. Vi har samlet alle innspill vi har fått fra frivillige på mail og facebook, og vil gjennomgå dette både i styre og stell internt og sende det videre til arrangør. Takk til alle som kom med innspill!

Du kan se flere bilder fra arrangementet her.

Stjerner i striper!