Pak Ling Li ansatt som rekrutteringsleder!

Sagene IF har fra 1. mars ansatt Pak Ling Li i 40 % stilling som rekrutteringsleder. Pak er en ekte stjerne i stripe som har bidratt frivillig for klubben i mange år. Han får ansvar for allidretten, skoleprosjektet og idrettsskolene. Det betyr alle Sagene IFs tilbud til barn som kommer inn døra til klubben for første gang.
Vår allidrettsleder Stig Færø- Landlie slutter hos oss og hadde sin siste arbeidsdag 28. februar. Han skal flytte tilbake til sin hjemby Bergen. Vi takker Stig for innsatsen han har gjort for klubben, og ønsker lykke til videre!

I Sagene IFs strategi 2017- 2020 er økt rekruttering et sentralt mål. Allidretten, skoleprosjektet og idrettsskolene er klubbens største og viktigste rekrutteringsarenaer. Styret ønsket derfor å samle ansvaret for dette under en rekrutteringsleder. Hensikten er å gjøre døra inn til klubben så brei og bra som mulig. Det største og viktigste oppgaven blir samarbeidet med våre avdelinger. Pak blir en del av ledergruppa i Sagene IF. Midlene til stillingen hentes fra allidretten (20 % stilling) og fra hovedlaget (20 % stilling).

Pak Ling Li er en ekte stjerne i stripe som har bidratt i mange roller i klubben. I fotball har han vært spiller, trener, dommersjef, leder for fotballskolen og medlem i AU. Han har også vært innom bandy og tennis. Også husker de fleste av dere at han var vår hardt arbeidende og alltid positive dugnadskoordinator på Oslo Sommertid i fjor. Pak skal kombinere jobben i Sagene IF med å studere kinesisk, og med å være landslagsspiller i sandfotball.

"Vi kjenner Pak godt fra før og vet at vi får med oss en fin fyr som kjenner alle, og som har masse engasjement, arbeidsvilje og idrettsglede. Vi vet at dette blir bra! Også er det ekstra hyggelig å få en ekte Sagene- gutt med på laget! Sier styreleder Einar Eriksen.

Vi ønsker Pak velkommen i administrasjonen!
Dere finner info om stillingen og kontaktinfo til Pak her.