Nytt og kult samarbeid med skolene!

Sagene IF har i lang tid jobbet med å få på plass et aktivitetstilbud til skolene i vårt nærmiljø, og nå er vi endelig kommet skikkelig i gang! I løpet av høsten 2017 får alle barna på Aktivitetsskolen (AKS) på Bjølsen skole, Fernanda Nissen skole og Nordpolen skole mulighet til å prøve seg på rugby, tennis og bryting. I løpet av 2017 har vi utvidet ordningen til å gjelde flere skoler og flere idretter.
VÅRE SKOLEPROSJEKTER STARTET I UKE 35!
HØSTEN STARTET MED RUGBY PÅ BJØLSEN KUNSTGRESS!
ILA HØSTEN BLIR DET RUGBY, TENNIS OG BRYTING!
Vi startet med AKS på Bjølsen skole. De har i to vintre på rad hatt bandyskole hos oss for alle sine 1.- 4. klassinger. Dette var svært populært, over 40 barn deltok på bandyskolen på nyåret 2017. Fra høsten 2017 er Bjølsen, Feranda Nissen og Nordpolen skole AKS med på aktiviteten. Fra nyåret 2017 håper vi at Sagene skole blir med, vi skal starte med å ha en aktivitetsdag sammen med dem før jul i Bjølsenhallen.

Alle barna på AKSene får prøve seg i 6 av våre idretter ila et år. Vi kjører hver idrett i 5- 6 uker etter et fast årshjul. Våren 2017 hadde vi bandy, innebandy og landhockey. Høsten 2017 står rugby, tennis og bryting på planen. Skolene/ AKSene har hver sin faste dag med Sagene IF- aktivitet gjennom hele året. Fernanda Nissen på tirsdager, Bjølsen på onsdager og Nordpolen på torsdager.Treningen/ aktiviteten foregår i AKS- tiden (mellom kl. 14 og 17). Våre instruktører henter barna på skolen og går sammen med dem til Voldsløkka/ Bjølsenhallen, også henter foreldrene barna når treningen er over.

Administrasjonen fikser samarbeidet med skolene, årshjulet og plass i anleggene, våre avdelinger/ idretter stiller med instruktører og utstyr, og skolene ordner med info til foreldre og påmelding. Vi deler ut info om klubben og våre idretter til alle deltakere. Alle barna som deltar blir medlemmer av Sagene IF. Skolene betaler en medlemskontingent på 100 kr pr barn for hele året, iht vedtak på klubbens årsmøte.

For Sagene IF er skoleprosjektet et fin måte å rekruttere nye medlemmer på.
Mist like viktig for oss er det imidlertid å gi alle barna i bydelen mulighet til:
  • Å bli med helt fra starten å bli kjent med klubben, uten at det koster noe!
  • Å prøve seg på en masse forskjellige aktiviteter, slik at alle kan finne sin greie!
  • Å bli glade i fysisk aktivitet og bevegelse!

Vi takker skolene for et supert samarbeid og ønsker alle barna velkommen til oss!