Info om sommeren 2018!

Da er sommerferien i gang! Under finner du informasjon om aktivitet og drift i skoleferien 2018 (fom uke 26 tom uke 33).

Administrasjonen og kontoret

Kontoret er stengt i hele juli.

Ferie:
  • Daglig leder - fom 9. juli tom 5. august.
  • Driftsleder - fom 2. juli tom 29. juli.
  • Rekrutteringleder - fom 9. juli tom 5. august.

• Uke 26: Tine- fotballskole på Voldsløkka
  • 2. juli: Oslo sommertid på Voldsløkka
  • Mandager og onsdager hele skoleferien: Sommertrening i Bjølsenhallen innebandy og bryting
  • 14. august: Møte i styrets arbeidsutvalg.

Bjølsenhallen

Oslo kommune stenger sine idrettsanlegg i skoleferien (fom uke 26 tom uke 33), Sagene IF får likevel lov å ha aktivitet i hallen. All aktivitet må da godkjennes av kommunen, og vi må ha hallvakter og ordne med renhold selv. Vi kjøper derfor inn renhold, og innebandy har ansvaret for vaktholdet. Renhold koster mye penger, og vi må derfor redusere åpningstidene og ha noe utleie til de faste klubbene i hallen. Kommunen har hovedrengjøring i uke 28, da er hallen helt stengt.

Organisering av sommertrening uke 26 - 33:
  • Åpningstider: Mandager og onsdager kl. 17- 21.
  • Hallvakter: Innebandy
  • Adgang: Sagene IF innebandy og bryting, leietakere.

Voldsløkka

Det nye klubbhuset åpner ikke for drift før til skolestart. Voldsløkka garderober er stengt i skoleferien (fom uke 26 tom uke 33). Våre idretter og arrangementer kan bruke garderoben og klubbrommet, men må ta ansvar for låsing og rydding selv. Vi setter opp renhold en gang pr uke. Vi har vår egen Tine- fotballskole på Bjølsen kunstgress i uke 26. Klubbhuset, Bjølsen kunstgress, volleyballbanene og hele gressletta blir stengt ifm Oslo Sommertid. Fotball har ansvaret for tilsyn med Voldsløkka i sommer.

Organisering i sommer (fom uke 26 tom uke 33):
  • Renhold: En gang pr uke.
  • Adgang garderoben: Kun oss og våre leietakere.
  • Vaktansvar: Fotball

Utbetaling av penger

Fakturaer og refusjoner:

• Siste runde med betaling av fakturaer før sommeren er 6. juli.
  • Første runde med betaling av fakturaer etter sommeren er 6. august.
Lønn:
  • Fast ansatte får feriepenger i juni, og vanlig lønn i juli.
  • De som skal ha utbetalt timelister eller reiseregninger i juni og juli, må sende dokumentasjon signert av rette person innen 10. juni. Dokumentasjon mottatt etter 10. juni utbetales 15. august.
  • For øvrige ansatte skjer utbetaling av lønn skjer iht kontrakt.

Oppstart etter sommeren

• Kontoret åpner igjen etter sommeren 6. august.
  • Alle våre anlegg, inkludert det nye klubbhuset, åpner for vanlig drift til skolestart.
  • Du vil finne oppstartdato for våre åpne og gratis idrettsskoler her.
  • Du finner oversikt over når skole prosjektet starter og hvilke aktiviteter som kjøres når her.
  • Allidrett og Venner i aktivitet starter opp første uka av september.
  • For øvrig aktivitet, info kommer fra din idrett/ avdeling.

Stjerner i striper!